Anonimen -> RE: Čvek 2010 (21.1.2010 14:32:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 IZVIRNO SPOROČILO: madela Miška,pa kaj si ti hecna...a kar tako,te je zasliševala [sm=zmeden.gif] To ziher ni bilo nekaj uradnega,ker to so pa meni poslali,oziroma mi je moja soseda(romkinja) Pa ni prišla nobena policija,sam socialna delavka je prišla na vpogled in ker je videla,da je vse ok,je bilo to to in konec. Res čudno [sm=zmeden.gif] Ja res, ona verjetno ve največ o vzgoji otrok, pa usklajevanju službe in varstva...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Ma ne me J.E.B.A.T., in socialna je dejansko prišla? Ma ne morem belivet[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja,je prišla,ker po zakonu mora,če pride do uradne prijave. Jaz itak vem,da so to bile njene osebne zamere in sem prav vesela,da sem se selila vstran... Sicer pa je ona svojemu še ne tri leta staremu sinu dovolila,da je poleg nje pil kavo in tu pa tam potegnil,kak dim na cigaretu [sm=zmeden.gif] Ja, ti tut nič ne razumeš. Fant se v možakarja razvija[sm=jezicek.gif]. Pa oni lahko furajo svojo kulturo, tako da ji ti ne bi mogla kontro stisnit.
|
|
|
|