|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
20.1.2010 8:10:58   
madela
Tretja kava...ja od kdaj si pa pokonci??
Dober dan torej user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
20.1.2010 8:24:03   
Shorty_
dobro jutro user posted image , evo jz počasi letim...tako kot vsak dan...user posted image pridni boditeuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
20.1.2010 8:28:19   
madela
Jutro Shorty user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
20.1.2010 8:33:16   
Colt
Živjo Shortyuser posted image Hm, malce kavice mi je ostalo od včeraj zvečer...ne vem če si jo ne bi serviral...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
20.1.2010 8:37:07   
noranate
Jutrouser posted image .Mam ta najmanjšo doma in mi že živčke cefrauser posted image .
Colt, ti si kar postrezi hladno kavo, pravjo če piješ mrzlo kavo, boš lepuser posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
20.1.2010 8:38:48   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Jutrouser posted image .Mam ta najmanjšo doma in mi že živčke cefrauser posted image .
Colt, ti si kar postrezi hladno kavo, pravjo če piješ mrzlo kavo, boš lepuser posted image .

Si me prehitela user posted image
Kaj te pa živcira??

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
20.1.2010 8:41:49   
madela
Kje je pa miška danes? user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
20.1.2010 8:43:11   
Colt
Ja prav...jo mam že tule. Mal mleka not, pa bo user posted image Miška pa je po moje seksala včeraj in je sedaj sladko utrujena user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
20.1.2010 8:44:15   
noranate
Miška verjetno kje v temi meditira in čaka navdih za novo temouser posted image .
Na živce mi gre, ker je cmerasta, pa jezna je na TV, ker ni risanke (in sem jaz kriva), pa ker ni smela z očijem v trgovino,... Ma jutr gre v šolo, z vročino al pa brezuser posted image . Kje je še večeruser posted image
Saj drgač se znava lepo zabavat, pa pleševa, riševa, čvekava, sam dans je pa dan za popiz...user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
20.1.2010 8:46:03   
noranate
Colt, a s smetano pa ne piješuser posted image . Mal hecauser posted image .
Jaz pa ne maram hladne kave in sedaj ko se je naša največja spravla kapučino pit, sem se tud jaz že kar preklopla, da ne pijem tolk črne kave. Jooooj, kok sem zavestna in skrbim zaseuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
20.1.2010 8:50:44   
Colt
Noraname, maš ti kak fetiš na smetano? user posted image Resno sprašujem user posted image Ma dobr, če bi jo mel (če govoriva o tisti iz hladilnika) bi jo morda dal čist mal not user posted image

AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
20.1.2010 8:52:24   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Z g. Možem imava pa danes 6. obletnico. Grem stavit, da bo pozabil na večerjo, ki mi jo je obljubil. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
20.1.2010 8:54:23   
noranate
Coltek, dragi, kapučino pijem s smetano, iz tube sevedauser posted image .
Kerensa, čestitam. Oj, kje so te časi. Midva sva poročena 16 let, je blo pa včeraj 21 let, ko sva zaorala ledinouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
20.1.2010 8:56:07   
Kerensa*
je blo pa včeraj 21 let, ko sva zaorala ledinouser posted image

21 let gledaš istega dedca?! user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
20.1.2010 8:56:29   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Ja prav...jo mam že tule. Mal mleka not, pa bo user posted image Miška pa je po moje seksala včeraj in je sedaj sladko utrujena user posted image

Ne verjamem,ker je včeraj nekaj povedala,kar me je šokiralo...potem pa je ni bilo več user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
20.1.2010 8:56:32   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Tretja kava...ja od kdaj si pa pokonci??
Dober dan torej user posted image
Jaz norim že od 5:40.Ješpren je napol kuhan rebrca  bojo zdej zdej.Pol pa malo šoping pa kolegovga očeta kropit-brrr.Pol pa pride tamali na vrsto.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
20.1.2010 8:57:58   
Kerensa*
A sem kaj zamudila glede Miške?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
20.1.2010 8:58:24   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Dobro jutro. user posted image

Z g. Možem imava pa danes 6. obletnico. Grem stavit, da bo pozabil na večerjo, ki mi jo je obljubil. user posted image

Ne bo pozabil user posted image Lepo obletnico vama želim.
Pri nama pa je tako,da jaz na vse te datume pozabim,on pa ne user posted image

Zdaj dve leti zapored sem zgrešila obletnico poroke,on pa se je odločil,da me pelje na grad kjer sva se poročila in mi ni kapnilo,dokler mi ni povedal user posted image
Bravo za možeka user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
20.1.2010 8:58:39   
noranate
ja Kerensa, gledam ga spred in odzad, vsak danuser posted image . In vsak dan je nekaj novega, včasih slabega, včasih dobrega, me velikrat preseneti in dlje sva skupi, bolj noro je. To bo verjetno tisto: starost je ludostuser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
20.1.2010 8:58:58   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

A sem kaj zamudila glede Miške?

Ne,zasebno je bilo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
20.1.2010 8:59:50   
madela

ja Kerensa, gledam ga spred in odzad, vsak danuser posted image . In vsak dan je nekaj novega, včasih slabega, včasih dobrega, me velikrat preseneti in dlje sva skupi, bolj noro je. To bo verjetno tisto: starost je ludostuser posted image

Druga puberteta user posted image To je ena včeraj meni omenila za mojga,da ga to daje user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
20.1.2010 9:00:51   
Kerensa*
Dovolj veliko presenečenje bo že to, da se bo spomnil (če se bo, seveda), tako, da se bom pustila presenetiti. Danes je v službi in tako ali tako me vsak dan 5x pokliče... Pa da vidimo, če bo kaj omenil.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
20.1.2010 9:04:01   
madela
Držim pesti,da se spomni in te preseneti z dobro večerjo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
20.1.2010 9:06:32   
Kerensa*
Če danes ne greva na večerjo, bo imel on resne zakonske težave. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
20.1.2010 9:07:18   
noranate
Kerensa, kako bi blo, ko bi ti njega presenetila. user posted image On bi bil ziher vesel kakšen orng telovadbe z masažo, mal svečk,...
no, lepo se imej in uživajuser posted image .
Ženske, pa ve ste kavoholiki, tretja kava zjutrajuser posted image . Pa vam to nikamor ne udari?user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?