Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 18:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj zaboga pa je cuttlebug mater sem nerazgledana!
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 18:55:37
|
|
|
|
talika81
|
nam je dedek mraz prinesel žalostno novico - umrla nam je stara mama. tako da upam, da takega darila nikoli več ne dobim.
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 19:20:17
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 nam je dedek mraz prinesel žalostno novico - umrla nam je stara mama. tako da upam, da takega darila nikoli več ne dobim. Mi je ful hudo zate upam da si ok
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 19:42:05
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute kaj zaboga pa je cuttlebug mater sem nerazgledana! Jaz tudi,ker nimam pojma
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 19:42:48
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 nam je dedek mraz prinesel žalostno novico - umrla nam je stara mama. tako da upam, da takega darila nikoli več ne dobim. Moje sožalje
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:01:14
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: talika81 nam je dedek mraz prinesel žalostno novico - umrla nam je stara mama. tako da upam, da takega darila nikoli več ne dobim. Moje sožalje talika sožalje miška, poglej na youtube ali google
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:06:52
|
|
|
|
viroza
|
Mi je pa nekaj pozabu prnest ta dm.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:08:15
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Mi je pa nekaj pozabu prnest ta dm. kaj??
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:11:17
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: viroza Mi je pa nekaj pozabu prnest ta dm. kaj?? En žakelj dnarja pa en kac zdrave pameti. Ti pacek.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:12:14
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: viroza Mi je pa nekaj pozabu prnest ta dm. kaj?? En žakelj dnarja pa en kac zdrave pameti. Ti pacek.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:14:31
|
|
|
|
viroza
|
To pa sploh ni smešno
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:26:23
|
|
|
|
water lily
|
Nič. Smo imeli glih pogreb na 31. tako da se nismo nič obdarovali.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:27:47
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Nič. Smo imeli glih pogreb na 31. tako da se nismo nič obdarovali. sožalje
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 20:37:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... Dedek Mraz? Nič....sta bila že miklavž in jezušček radodarna......
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 21:16:10
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Nič. Smo imeli glih pogreb na 31. tako da se nismo nič obdarovali.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 21:16:56
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: viroza Mi je pa nekaj pozabu prnest ta dm. kaj?? En žakelj dnarja pa en kac zdrave pameti. Ti pacek. a ti zgledam muško al kaj??? na pol doječi moški
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 4.1.2010 10:03:45
|
|
|
|
alda
|
Water lily in talika81 iskreno sožalje! ! ...še dobro vem kako vama je...saj je dans ravno 7.tednov od kdaj je umrla moja zlata mama!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?