Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 11:24:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je pa prinesu nov mobilni telefon. Sicer zarad sile prilike (mi je prejšnji v sok padu in je displej crknu), ampak zdej vsaj vem kako do darila pridt, ker moj drugače ni glih neki domiseln kar se daril tiče . Naslednje darilo, ki si ga želim je nova elektronska kuhinjska vaga. Sam ne morem zdej to glih v sok vrečt.....se bo treba neki domislit .
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 13:20:27
|
|
|
|
glen
|
Nove,čevlje,katere sem že nekaj časa gledala in jih nisem kupila ker so mi bili predragi,in 100 eurov v kovertici
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 13:21:45
|
|
|
|
glen
|
jaknik 1 Vsedi se nanjo,pa mu reci da si mislila da te bo stehtalo
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 13:58:30
|
|
|
|
alda
|
naš DM pa je očitno zgubu moje pismo z željami in mi je prnesu ravno tisto česar si najmanj želim: boleče grlo jaknik: dobra ideja kako priti do novga telefona ...upam da naša šjora tega ne bere
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 14:13:10
|
|
|
|
viroza
|
Je bil DM priden in je prinesel LG pa čisto malo dobre volje -je malo škrt . A ja pa sneg malo več ksnu ma bolš kot nič.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 14:35:59
|
|
|
|
sanasan
|
meni je najlepše darilo dal oz.je začel 'delati' na tem kar moj možek po skoraj 4 letih mojega 'čakanja' se je omehčal oz.kar sam predlagal, da narediva še eno ali ....kljub že 2 (en 15l,ena 5l) in najini starosti ...+ včerjašnji super novoletni ples s še boljšim nadaljevanjem noči doma
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 14:51:55
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan meni je najlepše darilo dal oz.je začel 'delati' na tem kar moj možek po skoraj 4 letih mojega 'čakanja' se je omehčal oz.kar sam predlagal, da narediva še eno ali ....kljub že 2 (en 15l,ena 5l) in najini starosti ...+ včerjašnji super novoletni ples s še boljšim nadaljevanjem noči doma To pa je darilo.Da bi vama čim prej uspelo.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 14:56:10
|
|
|
|
sanasan
|
ja, morava pohiteti, da ga ne mine ....me je pa kar strah, ker sem imela urgentni CR in me je še dolgo špikalo in bolelo....kot da bi me kaj 'zašuštrali', pa rosno mlada nisva več (no, saj zanj ni problem )....bom že 38
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 17:06:39
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan ....bom že 38 oooojjj, letnica 72! Smo najboljši, ne!?
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 17:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen jaknik 1 Vsedi se nanjo,pa mu reci da si mislila da te bo stehtalo
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 17:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan meni je najlepše darilo dal oz.je začel 'delati' na tem kar moj možek po skoraj 4 letih mojega 'čakanja' se je omehčal oz.kar sam predlagal, da narediva še eno ali ....kljub že 2 (en 15l,ena 5l) in najini starosti ...+ včerjašnji super novoletni ples s še boljšim nadaljevanjem noči doma , pa upam, da vama čimprej rata
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 18:01:04
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 IZVIRNO SPOROČILO: sanasan meni je najlepše darilo dal oz.je začel 'delati' na tem kar moj možek po skoraj 4 letih mojega 'čakanja' se je omehčal oz.kar sam predlagal, da narediva še eno ali ....kljub že 2 (en 15l,ena 5l) in najini starosti ...+ včerjašnji super novoletni ples s še boljšim nadaljevanjem noči doma , pa upam, da vama čimprej rata Čestitam za takšno odločitev ,še posebno po toliko letih .Drgač pa zame je bil najboljs sex tist,ko smo otroke delal
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 18:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitam za takšno odločitevuser posted image ,še posebno po toliko letihuser posted image .Drgač pa zame je bil najboljs sex tist,ko smo otroke delaluser posted image zame tudi.... ker drugega ni bilo! (sexa)
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 18:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, sanasa, pa cestiiiitke za lepo odlocitev! pa naj se cimprej prime!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 18:20:56
|
|
|
|
sanasan
|
oooojjj, letnica 72! Smo najboljši, ne!? seveda
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 18:28:55
|
|
|
|
sanasan
|
Čestitam za takšno odločitev ,še posebno po toliko letih .Drgač pa zame je bil najboljs sex tist,ko smo otroke delal tudi meni je bil tisti nekaj posebnega, pa še na drugi konec slo sem se takrat samo zaradi tega peljala ...midva se še danes reživa na ta račun, ampak je pa uspelo v prvo no, sicer sem rodila le 1x, ta prvega je mož delal brez mene in upam, da v 5letih nisem pozabila 'rojevat' ....moj je pa ravno te dni, ko sva se pogovarjala, kako bi s prostorom....ugotovil, da če še enega takoj narediva, bo on pri njegovih 20-ih že 70...da si ne bi premislil, sem ga hitro potolažila, da jih zgleda mlajši 15-20 sicer je pa to tudi res...
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 18:39:18
|
|
|
|
ZARA
|
Jst ne morem čakat na DM, mi je kar Božiček prinesel. Aja, čevlje in parfum.
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 2.1.2010 19:12:28
|
|
|
|
hmm...
|
Nič, pri nas hodi samo Božiček.
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 1:03:55
|
|
|
|
Nasy
|
Bajadero in par drugih malenkosti, nič takega sicer ma se je vsaj spomnil
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 12:25:32
|
|
|
|
tofsi
|
Dobila sem Versace parfum. Izbrali so ga otroci skupaj z možem. Bila sem presenečena, ker je ponavadi tako, da gremo skupaj v šoping in reče mož naj si zberem darilo - po možnosti sem ga tudi plačala sama.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 13:44:55
|
|
|
|
mika
|
Koš na senzor
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 17:02:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... Dedek Mraz? on nam ne nosi daril ali česarkoli drugega...je bilo darilo za božička dovolj. Hvala, hvala božiček...nikoli pozabila .
< Sporočilo je popravil botrca -- 3.1.2010 17:03:09 >
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 17:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Koš na senzor kaj pa je to za 1 čudo
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 17:37:21
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: mika Koš na senzor kaj pa je to za 1 čudo Ma ni čudo ...sam na baterije je in ko se z roko približaš pokrovu se sam odpre, da vržeš smeti in se pol sam zapre.
|
|
|
|
RE: Kaj Vam je prinesel... 3.1.2010 18:19:54
|
|
|
|
barika
|
pri nas nosi samo Božiček, sma Miklavža skenslala, ker nama je lani prinesel . letos pa nisem imela skromnih želja, pa mi je vseeno prinesel cuttlebug , želela sem si pa še pomivalni stroj, pa je rekel, da nisem dovolj pridna , pol sma pa ugotovila, da kuhinja ni standardnih mer in da kitajček sploh ne bi not šel
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?