sanelaa -> RE: izkušnje s kremo atopiclair (2.2.2010 9:25:49)
|
Krema žal ni na voljo v Sloveniji, jaz jo dobivam od enega gospoda, zeliščarja, v Beogradu. Krema je res popolnoma naravna, jo sicer kar drago plačamo, ampak je popolonoma vredna svojega denarja. Niti nima naziva, ker jo gospod sam meša, on ji reče kar melem. vsebuje pa vrbovo skorjo, hrastovo lubje,koprivo, ognjič, še ene par rožic, žal ne poznam prevoda, pa čebelje proizvode. Sem se tudi že poskusila cenkat za ceno, pa jo ne spusti, ravno zato ker je res popolnoma naravna, deluje pa čudežno. Ampak ni panike, ker mi po tem, ko smo jo prvič kupli, bi jo kupli tudi drugič, pa če bi bla 100€. Naš Luka je bil namreč res tako bogi, da sem jaz bla z živci že na koncu, sred dneva, na sprehodu sem se že enostavno zjokala ko me je samo kdo vprašal kaj mu je. Grozno res. Tukaj enostavno nismo našli rešitve, ker smo poskusli vse živo, dali čez vsa testiranja, hodli k dermatologu, poskušali z dietami........nič ni dalo učinka. No, in potem po čudnem naključju pridemo do te kreme, ki je Lukčevo atopično kožo, polno ekcemov, pozdravla v enem tednu. Neverjetno. še ko smo bli pri gospodu v beogradu, ker smo mu mogli pelat Lukca pokazat, nam je dal kremo, me gledal in rekel da bo Luka v enem tednu kot nov.............jaz pa itak cela skeptična, nisem verjela, sem misla da bo to samo še ena krema več v zbirki. No, pa ni bilo tako. Že po prvem nanosu je bil Luka drugačen........ Če bi želeli videt slike al pa če vas zanima kaj več, mi lahko pošljete ZS ali pa me kontaktirate na mail: sanela.a@gmail.com Je tudi nekaj uporabnic iz tega foruma že poskusilo kremo, pa tudi ogromno ostalih ljudi, pa so se vsi samo čudili. Bo pa moj partner ravno ta konec tedna šel spet v Beograd, tako da če ste zainteresirani, lahko javite.
|
|
|
|