mišamaša77 -> RE: povišan pulz (2.1.2010 14:43:26)
|
Ja pritiska sploh nimam, imam od vedno nizkega, pri ginekologu sem bila v torek, pritisk imam 90/ 70, prej sem imela vedno še nižjega. Nisem nič mu omenila pulza, samo vsakič pa povem da mi je slabo, da ne morem nič. V laboratoriju sem bila prejšnjič ( v novembru) sicer ne vem kaj vse pregledajo ( vem da so določili krvno skupino, test za toksoplazmozo, hepatitis - to je bilo vse ok...). Sem pa povedala da sem že skup padla. Jaz sem to nekako povezovala s slabostjo, zdaj mi je nekoliko manj slabo,(četudi še vedno grem bruhat občasno) pa je isto s pulzom... Tudi ko govorim se tako zadiham, da se moram ustaviti in to tudi že od začetka nosečnosti. S ščitnico do sedaj nisem imela problemov, čeprav imam velikokrat občutek da me "duši, ampak to se mi je že 2 leti nazaj zgodilo pa so rekli ( brez testiranj) da to ni nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Imam sicer težave že od prej z žolčnikom, ampak to nima neke povezave... hmm. Tako da res ne vem, bom mu naslednji povedala še za pulz ( vedno premalo težim pri zdravnikih).
|
|
|
|