Atlantis (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Martina8 -> Atlantis (24.6.2005 23:16:12)

A je bla že katera od vas v Atlantisu?Vodno mesto pa to?
Mi se nekaj menimo da bi šli pogledat, pa me zanima kako je,oz. kaj je fajn in kaj ne?
JA pa vstopnina,a veste kolk je za tričlansko družinico?:sloncek:
Naša tamala še ni bla v bazenu,pa me zanima če majo kaj tazga pripravnega za najmlajše.:zmeden2:
Izkušnje,prosim.
čau by me:rozica:

Anonimen -> Atlantis (24.6.2005 23:18:05)

Ojla!

Jaz sem bila do sedaj dvakrat. V svetu doživetij imaš v bistvu en bazen - en del je notranji, en del zunanji, dva otroška in dva tobogana pa dva jaccuzija. 2 uri nimaš kaj počet tam notri. Aja, za tamale maš še en poseben tobogan. Pa dost je teh nekih ''brbončkov'' in tega. Nam je blo fajn.

Za cenik pa poglej na spletno stran (ti prilepim link, sam da najdem)

lp,:fis:

Anonimen -> Atlantis (24.6.2005 23:19:02)

http://www.vodnomesto.si/

Pikabu -> Atlantis (24.6.2005 23:24:09)

Še naša izkušnja. Mi smo bili dvakrat in zelo uživali :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: (slike v albumu). Imeli smo to srečo, da smo šli lahko med tednom, dopoldne, ni bilo nobene gužve. Ema je uživala sto na uro, pa še malo. Zelo mi je všeč, ker imajo v enem otroškem bazenčku tako nizko vodo, da je Ema lahko sama sedela v njem, se plazila, počela, kar je hotela. Najbolj všeč ji je bila gobica, iz katere teče voda. Jo je kar naprej gledala, in hotela na njej sedet. Skratka, nam je bilo res super. Imamo pa mi tri ure dosti. Plačali smo sicer za štiri (se vseeno bolj splača, kot da plačaš za dve in potem doplačuješ) in po treh urah šli ven.

Pikabu -> Atlantis (24.6.2005 23:25:16)

Aja, pa kar se malega tobogana tiče, je Ema tudi uživala, sem šla pa jaz z njo gor. Je ravno tako velik, da je šla moja rit vanj. :)-:)-:)-

Anonimen -> Atlantis (24.6.2005 23:30:09)

Pikabu, pa tam piše do 10 let :O :O :O

Še jst si nisem upala .. pa bi mi morda še kdo nasedu:)-8)

Pikabu -> Atlantis (24.6.2005 23:31:20)

Aja, ribica? :zmeden: Sploh nisem videla. :ups: Ah, važno, da je Ema uživala, zdržal je pa tudi.

Martina8 -> Atlantis (24.6.2005 23:38:32)

Jah,nč, bomo šli probat da vidimo to "čudo".
A najboljš je it čez teden,ker ni tolk folka al kaj?

ribica,hvala za link,grem mal prečikirat.
pa pa:rozica:

Pikabu -> Atlantis (24.6.2005 23:41:03)

Martina, če imate možnost, je pomojem boljše. Sicer ne vem, kako je čez vikend, ker mi nismo bili, pa tudi ne vem, kako bo sedaj, ker so počitnice.

Če te še kaj od od slik zanima, si lahko pogledaš moj album.

Uživajte. :racka:

Anonimen -> Atlantis (24.6.2005 23:47:33)

Ja, najboljš je dopoldne čez teden. Samo sem lihkar vidla, da majo zdej neke počitniške aktivnosti:grrr::grrr::grrr:

Martina8 -> Atlantis (24.6.2005 23:51:46)

Tenks, ja sm šla mal pogledat vaše slikce in se zdi kr obetavno!:bravo:Mal me skrbi,ker bojo zdej počitnice in "navali narod" in bo sigurno dost ljudi..čez vikend pa sploh,moj pač nima časa čez teden,bi pa radi šli v "troje"..:zmeden:

p.s.ful si podobna naši babici(pa ne stari mami,da nau pomote:)-:ups:) ki nas je obiskovala prve tedne..
nč slabga mislna..:ups:
:rozica::rozica::rozica:

Pikabu -> Atlantis (25.6.2005 0:01:24)

Aja? Zanimivo slišat, da imam kje dvojnico.

Glede obiska Atlantisa bo pa mogoče kakšno soboto dopoldne kaj manj. Poskusite. Pri našem drugem obisku so imeli eni otroci športni dan, bilo je enih pet, šest avtobusov, pa se noter skoraj ni opazilo. Je bila razlika od prvič, ko smo komaj kakšnega srečali, ampak tudi drugič ni bilo čutiti nobene gužve.

kalimero -> Atlantis (25.6.2005 9:42:08)

Sicer nisem bila še nikjer, ampak zelo hvalijo tudi Laguno na Ježici, baje je za majhne otroke fino.

Stran: [1]