Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 8.2.2010 17:07:43
|
|
|
|
malajka84
|
roža počakaj še kak dan pa ponovi test, mogoče ti še ne zazna.... pa drugače maš redno-točno M?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 8.2.2010 17:18:08
|
|
|
|
roža03
|
zadnje čase imam čist zmešano,ne vem če tudi ni malo psiha,sam da mi še 10 dan zamuja to je smešno..prej sem dolgo imela na 31 dni danes je ža 41 dan..jutri grem tako ali tako po test..zadnjega sem pa delala v četrtek.. ko smo delali na prvih dveh je takoj ratalo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 8.2.2010 17:32:43
|
|
|
|
spaghetek
|
Sej lepo, da se pac cudezi dogajajo, sam ne morem se jst zanasat na to, da bom pa jst kr po enem cudezu pac ena od tisocih, ki jim je pa pac ratalo, ceprav so vsi rekli da ne bom. Kok je pa tistih, ki jim ni uspelo? Tega pa noben ne pove... Jst sem cist depresivna :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 8.2.2010 18:22:33
|
|
|
|
malajka84
|
roža mogoč pa le bo črtica, sam si res prej prehitro test delala, pa ni zaznal..držim pesti, da jutri pokaže eno močno črtico oziroma plusek!!! spaghetek rada bi te potolažla, pa ne vem več kaj naj rečem:(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 8.2.2010 19:08:33
|
|
|
|
roža03
|
sporočim novičko... upam da dobro..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 8.2.2010 19:58:31
|
|
|
|
malajka84
|
punce a je že katera poskusla Maco...al kk se sklanja sej ne vem..no mal sm brala spet o tem in onem, ki pomaga k zanositvi, pa sm našla na forumu to maco,, neka koreninica se da kapsule kupit, pa kako povečuje spolno moč, moč spermijev tudi,....no zanima me, če je že kera slišala za to, al pa poskusla? Neki linkov... https://trgovina.over.net/product.php?productid=18220 http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050612001332472&query=maca http://apoteka-natura.si/maca-kapsule-p-240.html Me mika da bi rpobala, po eni stran je pa škoda dnarj aza nič..sm že velik zvarkov poskusla..sam ne morm iz svoje kože... No..lahko noč..grem gledat nek film o vesoljcih la kaj k je na Tv 3....jutri ko pa pridem iz vrtca pa le glejte, da obarvam kakšno roziko! Lep večer..in lahko noč!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 6:57:40
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce!oh, ta vikend je bil pa bolj žalosten. za jutri čakamo en kup rezultatov, upam da bo kak plusek vmes
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 7:24:40
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA punce a je že katera poskusla Maco...al kk se sklanja sej ne vem..no mal sm brala spet o tem in onem, ki pomaga k zanositvi, pa sm našla na forumu to maco,, neka koreninica se da kapsule kupit, pa kako povečuje spolno moč, moč spermijev tudi,....no zanima me, če je že kera slišala za to, al pa poskusla? Neki linkov... https://trgovina.over.net/product.php?productid=18220 http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050612001332472&query=maca http://apoteka-natura.si/maca-kapsule-p-240.html Preberi je ene par tem odprtih na to temo na RR. Jaz jo bom poskusila ce v parih mesecih po HSGju ne zanosim. Skoditi mi verjetno ne more. Naceloma pa nja bi pomagala. Jaz sem hotela najprej poskusiti z maticnim mleckom, ampak ker je to presladko bom sedaj malo pocakala da dam te preiskave cez, in potem bom poskusila z maco.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 9:22:12
|
|
|
|
latka
|
Jutro! Pri meni je danes ravno 7 dni od O, pa imam danes take bolečine v predelu jajčnikov, kot da se mi bo vsak čas vlila , pa še baz. temp. mi je rahlo padla kot pred menstro, včeraj sem pa imela malce povečan beli tok!Kaj se spet dogaja z mano, pa ja ne bom tako hitro dobila ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 9:46:38
|
|
|
|
sarar
|
latka, kdaj pa ne pričakuješ ? jaz sem pri sebi opazila(prejšn let k sm merla bt), da če mi je bilo bolj mrzlo ponoči, da mi je tud nižjo bt zmerlo. sem tudi prebrala na fetirlityfriend, da morjo bit pogoji čist enaki vsak dan. je možno, da te je ponoč zebl?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 9:54:50
|
|
|
|
latka
|
(Ne) pričakujem šele naslednji teden, tam okrog 18.2., ponoči pa me ni zeblo nič, pa vsak dan si merim temp., ki je po O bila vedno tam okrog 36,8-37, danes pa 36,6, to mi je zelo čudno, ker je še prezgodaj za , pa res imam bolečine, predvsem levo, začelo se je že zvečer, čez dan sem pa imela tudi občutek predvsem v desnem predelu, kot bi bili not neki mehurčki!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 9:56:16
|
|
|
|
nejaja
|
Pozdravljene punce. upam da se vam lahko pridružim. januarja sma začela delati na , prjšnji tedn sma pa že zagledala še zdaj ne morem verjeti da je to res. veliko vas berem in upam da vas bo čimveč še v tem mesecu zagledalo . držim pesti za vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 9:56:38
|
|
|
|
lidik
|
hej punce kako ste? pa kaj je to s februarjem?????? ma to res ni očitno naš mesec.... sama modra barva, še dobro da imamo katro, da nam je vsaj eno roza barvo dala ta mesec..... no v glavnem vse ki čakate zdaj v kratkem stiskam pesti, da se končno enkrat spet začne roza barva in takšna tudi ostane do konca meseca !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 10:00:40
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejaja Pozdravljene punce. upam da se vam lahko pridružim. januarja sma začela delati na , prjšnji tedn sma pa že zagledala še zdaj ne morem verjeti da je to res. veliko vas berem in upam da vas bo čimveč še v tem mesecu zagledalo . držim pesti za vse! o dobrodošla !!!! ja super - no evo pa je le še ena rozika med nami želim ti čimlepših in da bi potekala brez zapletov no punce, zdaj pa le roza barvo naprej - evo malo prej o tem govorim, je že ena rozika več !!!!! joj ko bi bilo vsaj dan tako, vam vsak dan isto sporočilo napišem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 10:21:02
|
|
|
|
nejaja
|
hvala ti tud sama upam da bo vse ok, pa da se bo čimveč punc še pridružilo. upam da bodo sedaj še moje besede kaj pomagale tako kot prej tvoje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 10:27:26
|
|
|
|
sarar
|
latka, res ne vem kaj bi si mislila. saj tudi če ne bi bila baje temp.pade šele kak dan pred ? ne sekiraj se preveč. meni osebno ta bt nič ne pomaga, ker se ne morem zanašati na njo. mogoče si pa tudi ti taka? upam... kakorkoli, počakaj še kak teden, mogoče bo pa vseeno . držim pesti! nejaja, dobrodošla in čestitke za ! upam, da ti ostale hmalu sledimo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 10:40:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar nejaja, dobrodošla in čestitke za ! upam, da ti ostale hmalu sledimo Čestitke še od mene. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 10:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Latka upam na najboljše, da pričakaš . Jaz se nič preveč ne spoznam na merjenje bt, tko da ti ne morem veliko pametnega povedat. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 11:02:06
|
|
|
|
Beba78
|
Ojla, mi smo nazaj s toplic, že vsak na svojem delovnem mestu in pripravljeni na nove zmage . Ampak, kaj to berem ...nobenih pluskov naših starih bork ...Mah, čist brez veze, zdej sem pa žalostna tak, kot da bi jo glih kar dobila, čeprav se je glih poslovila (upam, da za naslednjih 16 mesecev)...bostina, doloress, korinca, arwenko, spaghetek ... Drž'te se, babe, upam, da bo ta teden , da odžene te depresivne dneve stran. Lep dan vsem in navijam za vsako posebi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 11:14:11
|
|
|
|
NiNiBo
|
latka Dnevna odstopanja v bazalni temperaturi niso nic neobicajnega. Ce imas napr. tri dni znizano temperaturo potem po mojem mnenju lahko kaj reces na to temo, prej pa res ne. Na telesno temperaturo lahko vpliva resnicno veliko faktorjev, npr. cas merjenja, temperatura sobe, prehrana, fizicna aktivnost etc. Jaz iz ene izmerjene nizje vrednosti tudi slucajno se ne bi nic sklepala. Srecno!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 11:23:27
|
|
|
|
latka
|
Joj, ko bi se že vsaj končno vgnezdilo, mislim, da sem nekje zasledila, da takrat lahko rahlo pade temperatura, nato se pa spet dvigne (implantation dip)!Če se slučajno to dogaja bom zelo vesela da končno dočakamo , samo upam, da ne bo IMN, ker me najbolj boli levo! Za vse ostale močno stiskam pesti, pa upam, da se bo seznam pobarval čim bolj !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 13:00:58
|
|
|
|
7ka
|
Dan punce, tudi jaz ne bom čisto nič polepšala naš seznamček. Tudi mene je obiskala dva dni nazaj , tako da se selim med marčevke. Tiste, ki še čakate na pa držim pesti!!!!! Bostina jst imam skoraj pri vsaki tudi te male koščke vmes. Ponavadi 2 dan so vidni ko grem npr. na WC. Glede mace pa pojma nimam, prvič slišim. Spaghetek....žal mi je tudi za tebe, predvsem ker berem, da si že (skoraj) vrgla puško v koruzo. Veš, če TI ne boš verjela v to, da boš enkrat mamica ne glede na težave, ki jih imata, kdo pa potem bo? Verjami, da boš, ker naše misli so močnejše kot si misliš!!!!!! Korinca....upam, da si res test naredila prezgodaj!!!! Roža03....po opisu sodeč pa mogoče le bo plusek, le še počakati moraš malo....in Latka.... Upam, da vse tri zagledate !!!! nejaja bravo, čestitam želim ti vse lepo in uživaj v vse ta modre se vidimo v marcu in upam, da bo tam cel seznam roz lepo se imejte in javite še kakšne lepe pluske
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 14:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7ka Dan punce, tudi jaz ne bom čisto nič polepšala naš seznamček. Tudi mene je obiskala dva dni nazaj , tako da se selim med marčevke. Februar pa res ni spodbuden Upam, da bodo vsaj v nadaljevanju Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 14:26:08
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 14:27:25
|
|
|
|
malajka84
|
punce pa kaj je zdej to..sem rekla d hočem roz abarvat...pa še ena modra:( joj..a bo res marec tolk poln rozik al kaj,..se vse za tja šparamo?....hmm mnde bo res tko... Glede mace pa...si bom š emal prebrala...pa vrjetn bom kupla...sej zgubit nimam kej..no par €...bom vidla....kaj bom prebrala.:) Lep dan vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?