naja6 -> RE: klomifenke 2010 (21.4.2010 19:42:29)
|
No, punce, jaz grem pa zraven Klomifena še na bioterapijo. Pravijo, da je ful učinkovito, ker ti bioterapevt odpre 2. (spolno) čakro in dobila sem informacije, da so nekatere ženske bile potem ža kar drug mesec noseče. Nekega določenega plačila ni, pač koliko mu daš sam, se pa to izvaja 5 dni zaporedoma, lahko tudi na daljavo. Jaz grem naslednji teden, pa vam povem, če bodo kakšni rezultati. Mogoče pa bi še katera probala.No, punce, jaz grem pa zraven Klomifena še na bioterapijo. Pravijo, da je ful učinkovito, ker ti bioterapevt odpre 2. (spolno) čakro in dobila sem informacije, da so nekatere ženske bile potem ža kar drug mesec noseče. Nekega določenega plačila ni, pač koliko mu daš sam, se pa to izvaja 5 dni zaporedoma, lahko tudi na daljavo. Jaz grem naslednji teden, pa vam povem, če bodo kakšni rezultati. Mogoče pa bi še katera probala. Punce,ne morem si kaj,da se ne bi "uštulila na vašo temo.Skratka,tudi jaz sem imela dokazane ovulacije,pa me je G vseeno dala na klomifen,plus tega sem bila pri bioenergetiku,in naj vam vlijem nekaj optimizma,je ratalo,sicer ne takoj,ampak vseeno imam zdaj doma rezultat 3,5MESEČNEGA SONČKA,KI MI POMENI RES VSE NA SVETU
|
|
|
|