zaljubljena23 -> RE: klomifenke 2010 (5.2.2010 13:32:16)
|
Twetka, jaz hodim k Vlaisavljeviću... Anonimna, jaz sem s klomifenom začela lani pri mojem G, ker drugi cikel nisem reagirala, sem dobila v začetku marca napotnico za neplodnostno v MB...Se naročila, prvi pregled imela lani junija...Ta preged je bil zgolj informativne narave, pač poveš svoje težave, nato dobiš en kup napotnic, za pregled hormonov, raznih spolnih boleznih in za UZ, ker mi je moj G odkril pregrado, so še oni tam enkrat preverili, pa moj je dobil še datum za spermiogram...Vse to sem morala urediti do začetka oktobra, ko sem imela drugi pregled (branje izvidov), ti so pokazali PCO na levem jačniku in pregrado veliko 8mm, G je dejal, da je majhna in ni potrebna odstranitev...Z mojim sva se vseeno odločila, da jo odstranim, če sem že tako dolgo čakala, kot pa da slučajno spet zanosim in pride spet do SS, si pa bom očitala...Dobila sem napotnico za OP (histeroskopijo in za pregled jajcevodov) ter datum naslednjega pregleda januar (letos), aja pa moj še je moral 1x narediti spermiogram...Zdaj na zadnjem pregledu so pogledali izvide, vse ok, razen jaz imam PCO...Torej začnemo z IUI postopki...Zdaj ob te M pa lahko začnem...In vse skupaj je pri meni trajalo od napotnice do danes skoraj 1 leto...Naj pa bi se baje čakalne dobe v MB trenutno skrajšale... Aja, pregrado so mi odstranili v začetku decembra..Sem res imela srečo, ob prvem klicanju sem dobila datum Betkica, ni kaj ;) Korinca, dobrodošla v klubu...Mene se tudi nekaj loteva...
|
|
|
|