twetka -> RE: klomifenke 2010 (7.1.2010 22:59:29)
|
joooj evamaja kolk leeepoooooo, js bi tut kr dva, pa če so štirje se ne branim, upajmo pa da bo vsaj eden če že ne več. Evamaja polepšala si mi večer s to novico, tako da sem dobila malo več upanja v klomifen in želim ti veliko lepih trenutkov s tvojima štručkama. Nalina iiii super, pa je naš seznamček tu. Js sem bla ta mesec 1 krog klomifena, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa pričakujem okoli 18 ali pa 23, če sploh bo glede na to da imam PCO do zdej nisem mela menstruacij pa me je ta sama od sebe ful presenetila. Shujšala sem okol 13kg pa našla si eno telovadbo in po moje jo je to malo zbudilo tako da upam da če že nebo nosečnosti da vsaj to pride da bom za naslednjič malo vedla kako računat cikluse, ko bi se vsaj uravnala sedaj po vsem tem trudu in živcih pa da končno ugledamo ta plusek. Ma joj sama sebi sem že tečna mogla bi se učit za maturo, ki jo imam naslednji mesec pa mi ne gre najbolje od rok, samo čakam kaj bo katera napisala, kje bo kakšna novička zame, kaj se bo zgodilo, z živci sem na koncu, čeprav sem rekla da se ne bom več sekirala. Drugače mi pa pomaga da se lahko tu razpišem, kjer nas je več sotrpink in vse v istem trenutku doživljamo isto stvar. Najbolj me pa boli to ko vidim da si moj ful želi in ima ful upanje v ta klomifen, sicer ne govori vedno o tem, sej veste moški ne izražajo pogosto svojih čustev sam pa vidim da bi ful rad pa ful se je spremenil zdaj v teh dveh tednih, ratal je še bolj pozoren in ko me objame čutim čist nekaj drugega kot prej. Ves čas me boža, pa sem opazla da te dni odkar sem pojedla prvo škatlico klomifena pa zdej ko malo bolj pogosto hopsamo me boža ves čas po trebuhu in po tem tudi vidim da si želi, čeprav ne pove direkt. To delanje na naši štručki naju je še bolj povezalo. Zdej sem pa cel roman napisala, sej mogoče sem kateri že tečna, upam da ne.
|
|
|
|