|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
25.1.2010 13:55:50   
twetka
zaljubljena23, mah itak ne more bit v prvo user posted image bi blo že prelepo, sicer pa user posted image še ni tako da če nebo do petka spet testiranje pa bomo videli. Edino to me muči kdaj naj začnem za dabrostonom kako dolgo nej čakam, glede na to da naj bi bli po klomifenu ciklusi daljši pa da me špika in imam boleče prsi, se pravi da neki se dogaja, ampak v primeru če ne bo user posted image ne vem kako nej.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 426
25.1.2010 14:07:35   
Arwenko
punce vprašanje, sem malo prebrala skoz temo klomifenke 2009, da vidim kaj se je dogajalo...jaz začnem v naslednjem ciklusu, predpisani imam 2 tableti na dan od 5.9. dneva. Zdaj pa vprašanje, a ste ve jedle te tablete obe skupaj ali eno zjutraj in eno zvečer, ker na škatlici mi piše 2x po 1 tableto?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
25.1.2010 14:14:10   
Betkica
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Hej čveke,

v soboto sem pojedla zadnjo tabletko klomifena, v sredo pa imam UZ...Upam, da sem reagirala...Stranskih učinkov nobenih ;)

twetka, žal mi je za negativen testek...

Tudi sama sem v soboto vzela zadnji tablet! Na UZ me pa moja nič ni dala oz niti omenila ni!?  Dej povej, kdaj naj bi bila potem O? Soboto?  Sama imam zelo neredne user posted image in niti ne vem, kdaj jo pričakovati? Kdaj jo ti pričakuješ? Sory, po ne kom se moram orentirati! user posted image sem imela lani le 2 krat! KT  sem jemala 9 let, na koliko dni sem imela cikel pred tem, pa se ne spomnim! Upam da bom sploh reagirala!

twetka; tudi meni je žal za negativen test! Dej naslednjič delaj test raje zjutraj, ker je takrat urin najbolj skoncentrira in ne popoldan ali zvečer, ko je zelo razrečen!

Nalina; to je moj 1. krog jemanja klomifena, kaj pa ×× pomenijo?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 428
25.1.2010 14:56:58   
Nalina
IZVIRNO SPOROČILO: Betkica

Sama imam zelo neredne user posted image in niti ne vem, kdaj jo pričakovati?

= xx user posted image

(odgovor članu Betkica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
25.1.2010 16:51:41   
cokoladka10
pozdravljene,

no poročam..sicer imam dokaj slabe novice. Žal nisem v teh treh krogih nikoli reagirala na klomifen, tako, da sva z g. zaključili. Žal pa je tudi ugotovila pregrado, čaka me tudi laparoskopija ... vse ob enem, da pa mera še ni polna imam baje še neke napake na maternici, zaradi katere lahko ne pride do zanositve..... želim vam čim več pluskov, se še kaj oglasim in pogledam kako ste kaj....

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 430
25.1.2010 17:47:31   
Nalina
Oooo Čokoladka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa res niso dobre novice. Ti je kaj povedala, zakaj nisi reagirla na klomifen??? Ker pregrada ne vpliva na zanositev bojda. Je pa res, da ti vsak pove svoje mnenje. Verjetno te je poslala kam naprej?

Držim pesti za čimboljši izid!

(odgovor članu cokoladka10)
Neposredna povezava do sporočila: 431
25.1.2010 18:10:44   
mag3
Cokoladka10 zelo mi je žal. Upam, da na koncu bo pa vseeno happy end. user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 432
25.1.2010 18:11:43   
mag3
Punce a je katera od vas na FB?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 433
25.1.2010 18:14:09   
twetka
jao cokoladka to pa res ni preveč fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo, tudi tebi bo ratalo.Bom držala pesti da čimprej. Upam da ti čimprej ugotovijo zakaj nisi reagirala, ker večina ponavadi bi naj reagirala. Mene zanima kako bo z mano, ker mislim da tudi ne reagiram. Sem danes klicala ginekologinjo in morem ponovno poklicat po 10 februarju da se zmenima kdaj lahko pridem pa se boma potem pomenile če me bo hotela kontrolirati še ta dva cikla in da vidimo če se vsaj kaj dogaja, če ne se bom pač sprijaznila z nadaljnimi pregledi, stisnala zobe in upam da nam rata. Skrbi me ker še vedno ni mentruacije, upam da pride do konca tedna.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 434
25.1.2010 18:14:43   
twetka
mag3 js sem na FB

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.1.2010 18:19:34   
mag3
Kako naj te pa najdem? Razen če želiš anonimnost. Lahko mi pa tud na Z.S. pošlješ podatke, če želiš, da sva prijateljici

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.1.2010 19:24:40   
twetka
Sem ti napisala user posted image Upam da me najdeš

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 437
25.1.2010 20:19:34   
cokoladka10
eh punce, bo že......jest itak nisem obupala, tako.....da gledam pozitivno naprej in se ne bom sekirala....hvala za tolažbo...

twetka - po eni strani itak čutiš, da klomifen ni prijel...vsaj jest nisem imela nobenega stranskega učinka niti filing, da imam ovulacijo.... tko, da sem po tihem slutila

se vam še oglasim:)

veliko uspeha za bejbije

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.1.2010 20:46:30   
twetka
cokoladka  js sem sicer čutla neke bolečine sam ne vem če je blo to to.

(odgovor članu cokoladka10)
Neposredna povezava do sporočila: 439
25.1.2010 20:52:40   
mag3
Lahko noč punce. Dost za danes z računalnikom. user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
25.1.2010 21:09:03   
twetka
najt, najtuser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.1.2010 21:40:58   
Nalina
Jaz sem tudi FB domorodka :)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
26.1.2010 7:31:57   
majčii
Ojla :D

evo za začetek dneva eno dobro user posted image .
novičke: jst sem delala test, nisem si mogla pomagat, najprej bc-mini in je bil - , temu nisem verjela in sem nardila še cb (un za 4 dni prej) in je bil -..... user posted image Se vedno sicer upam da bo kej, sam moja user posted image nebi smela pritečt ju3. sicer za enkrat še nč ne kaže na to,...
Meni klomifen je prijel, k sem bla čist gotova pa tud ovulacijo sem čutla (bolel k norc)...

buuuu

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 443
26.1.2010 9:44:05   
srcica22
IZVIRNO SPOROČILO: srcica22

Pozdravljeni!

Še ena klomifenka z vami...user posted image ne pričakujem 17.1. . Je pa prvi krog klomifena za mano ... močno si želim biti nosečka..lahko me date na seznam..

Menstruacije še danes ni.. test naredila 18.1 a bil - .. tako sem obupana da sploh več nočem drugega testa nardit

(odgovor članu srcica22)
Neposredna povezava do sporočila: 444
26.1.2010 9:53:55   
korinca
Punce a je katera od vas na FB?

Maš zs!

(odgovor članu srcica22)
Neposredna povezava do sporočila: 445
26.1.2010 10:25:51   
spaghetek
Dobro jutro :)

Jst sem danes cist gotova :( Vceraj ponoci sem mela taksne bolecine v spodnjem levem delu trebuha, da sem mislila, da bom umrla. Nikoli se nicem obcutila kaj podobnega.

Sprasujem se, ce je to od Klomifena??

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 446
26.1.2010 10:53:20   
majčii
Ja verjetn je od k. jst sem mela 17 in 18. dan take bolečine, da sem komi hodila...

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 447
26.1.2010 10:56:50   
korinca
...se strinjam. Bolečine zna povzročit klomifen. Jaz sem ga nasploh slabo prenašala. Mi je bilo še ful slabo zravenuser posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 448
26.1.2010 10:58:03   
spaghetek
Ja... jst mam danes 19. dan in je mal boljs, sam vceri celo noc nisem spala, ker sem se zvijala v bolecinah. Sam niso bli krci, ampak ostra bolecina cez ceu spodnji del trebuha, se posebaj pa z desne (ne leve kot sem napisala zgoraj :D ).

majčii: a potem je to normalno? Ker nocem to ponovno dozivet naslednji mesec, ker je blo grozn!!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 449
26.1.2010 10:59:58   
twetka
Js sicer takih groznih bolečin nisem mela, me je pa zagrablo kdaj ful, podobno krču pa spustlo. Pa špikanje sem čutla, kot bi me en zbadal. Jao kaj bo le ratalo iz tega js še zdej čakam user posted image pa nič od nič. Včeri pa dans sem mela nek tak prozoren izcedek tako da mislim da bi naj bla kmalu, bomo videli, če ne pa v soboto testiranje spet pol pa za vraga da neki more pokazat, če  ne pride.user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.