twetka -> RE: klomifenke 2010 (19.1.2010 14:32:11)
|
Pri meni je v bistvu zgodba šla takole. To sem že nekje napisala sam če slučajno niste brale bom še enkrat. Od trejega razreda sem postajala vedno bolj debelušna in pol sem prvič ful shujšala v 7 razredu pa dobla prvo menstro pol je pa bla na vsake 2 meseca,3 mesece, 4 mesece, pol leta tako nekako, pol sem se spet zredila pa je ni blo in pol sem spet ful shujšala z ločevalno dieto in je bla. V mes sem spoznala mojega to je blo pred tremi leti in sem šla prvič k G. Prvič čakala sem po pol leta na pregled, ko pa sem prišla je blo prvo vprašanje če želim otroka, normalno da ga nisem še želela če sem mojega šele spoznala pa hodla še v šolo, no in nisem bla kritična, napisala mi je orgametril, rekla da je vse ok in me že skoraj vrgla ven. No in 3 leta sem hodla k njej z enako težavo da nikakor ni menstruacije pa sem ji tudi povedala da ko sem shujšala sem jo mela, pa mi je samo rekla ja da nej hujšam, to pa same veste da je ful težko pa ni nujno da se potem pa uredi, sej menstruacija pride potem ponavadi sam vprašanje če je ovulacija tudi. In vedno ko sem se naročila so me naročili čez pol leta in tako ni več šlo,ker me je ratalo že strah pol mi je pa na zadnjem pregledu pa le rekla češ ko bom želela met otroke me bo napotila v MB, pa sem malo razmišljala haaaloooo ženska a drugač pa nisem pomembna. Pa sem se pol prestavla brez problema, prišla tam na vrsto takoj, ker ma nujne primere takoj, ostale pa 45 dni pa me je ta nova takoj na napotnico pod NUJNO poslala v MB, tam sem pa prišla pol na vrsto približno v mesecu in pol, to je blo lani maja mislim da pa na vsake 2 meseca sma zdej mela kontrole oz na začetku sem dobla primolut da sem menstro dobla in da so hormonske preizkave naredili če bi hormoni bli krivi mogoče. Ta prejšnja G mi je pa celo rekla češ če me ne moti ne rabim met menstre, tolk da se ni dr. Kovačeva za glavo primla ko sem pravla in mi je rekla da mora ženska obvezno met menstro vsaj na vsake 2 meseca, ker če ne lahko rata celo rak. Moja G je dr.Marija Predič Georgiev, za katero pa sem ful čula negativnih stvari, prejšnje ne bom imenovala ker ni vredna omembe. Ni mi pa zdej preveč ok da imajo nekateri čez to ta novo ful za povedat, meni je pa ful pomagala. Nama če rata bo to najin prvi, če bo pa sreča pa bomo po prvem kr na drugem začeli delat če nam bo sploh ratalo zdej kaj. Js sem iz okolice Koroške. Iz kje ste pa ve ostale? Je še katera ki hodi v MB k dr. Kovačevi?
|
|
|
|