Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:01:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A potem se Repka še ni zbudila in nadaljevala teme? Do izbrisa teme se Repka ni oglasila.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:03:06
|
|
|
|
bumerang
|
No vidiš, to je že informacija o tem, kaj se je dogajalo. O, potem bo pa danes zvečer nadaljevanje.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:05:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang O, potem bo pa danes zvečer nadaljevanje. Do jutra, ko bom vstala, ga vsaj nihče ne bo pobrisal, ker moderatorji in administratorji ponoči spijo.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:09:05
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: bumerang O, potem bo pa danes zvečer nadaljevanje. Do jutra, ko bom vstala, ga vsaj nihče ne bo pobrisal, ker moderatorji in administratorji ponoči spijo. mogoče bo pa kdo dežural no, tud jaz nisem potem nič hujšega (od tega kar mi je uspelo prebrati) zamudila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 17:21:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:27:31
|
|
|
|
Anonimen
|
tud mene, tud mene!!!! (matr, sm obupana, rabim fiks u zilo, ker se mi ocitno premal dogaja v lajfu...user posted image ) kot kaze, bom zvecer spet na RR visela user posted image sprejemate nove clane v klubu?
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:31:48
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A potem se Repka še ni zbudila in nadaljevala teme? Do izbrisa teme se Repka ni oglasila. Mislim da je omagala. Tolko žlehnobe te zmartra.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:33:14
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang O, potem bo pa danes zvečer nadaljevanje. Se reče, če jo niso blokirali.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:48:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: bumerang O, potem bo pa danes zvečer nadaljevanje. Se reče, če jo niso blokirali. Težko verjet. A ste ble kej nesramne? Se ji bo treba kaj opravičit?
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:56:09
|
|
|
|
Raho
|
kaj pa je bilo??? Spet nimam pojma Ima Črto danes RD in imamo žel cel dan polno hišo
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 18:01:16
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: bumerang O, potem bo pa danes zvečer nadaljevanje. Se reče, če jo niso blokirali. Težko verjet. A ste ble kej nesramne? Se ji bo treba kaj opravičit? Ja pa ja de ja. Sam še to se manjka.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 18:05:15
|
|
|
|
bumerang
|
Baje da je bilo v predalu z opravičili gužva. Da se samo ena oseba ni opravičila.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 18:05:45
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A ste ble kej nesramne? Js nič - js samo berem in ne vem al naj se smejim al jočem.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 18:06:35
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Baje da je bilo v predalu z opravičili gužva. Da se samo ena oseba ni opravičila. No lepo kera pa se ni ?
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 18:07:47
|
|
|
|
bumerang
|
Jaz npr. Ker se nisem imela za kaj. Vseeno pa dvomim v to, da sem edina.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 18:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
najbols da nehamo/te.....ker zdj pa me provuciramo...
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 18:08:15
|
|
|
|
Shorty_
|
Temo zaklepam, in vas naprošam da to zadevo pustite na miru. Hvala lp Shorty RR
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?