[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.6.2005 22:24:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

andrejaz -> Šobec;parkirnina in vstopnina:(((!!! (24.6.2005 23:53:26)

Za parkirnino ti ne vem povedati, ker zmeraj od doma do Šobca pridem peš.

Vstopnino pa res pobirajo od sobote - vendar je vstopnina tudi med tednom. Vstopnina se baje pobira za časa šolskih počitnic.

Te letne karte, ki jih omenjaš za 800 SIT, pa so verjetno letna članarina v Turistično društvo Lesce, ki znaša 800 SIT, zraven pa še 150 SIT za člansko izkaznico. Če si član Turističnega društva Lesce imaš namreč zastonj vstop v Šobec.

Torej - vsi ki greste v poletnem času večkrat na Šobec se včlanite v Turistično društvo Lesce- to naredite na recepciji kampa.

Anonimen -> Šobec;parkirnina in vstopnina:(((!!! (25.6.2005 9:16:53)

Hehe, dobro da sem iz druge strani šobca doma. Grem kar zastonj čez most noter.

Naja31 -> Šobec;parkirnina in vstopnina:(((!!! (25.6.2005 10:35:57)

Ojla,

mi smo sli v Sobec tocno dve leti nazaj. Se full spomnim, je bil tudi 25. junij. Bili smo 4 odrasli in en otrocek, z dvema avtoma. Najprej nas je na rit vrglo ker si moral placati petsto sit za parking na avto, potem pa se vstopnino za vsakega odraslega. Nikoli vec! To je odiranje.

Lp, Naja

andrejaz -> Šobec;parkirnina in vstopnina:(((!!! (25.6.2005 23:33:42)

Po novem je baje Šobec celo kamp s 5 zvezdicami.

Anonimen -> Šobec;parkirnina in vstopnina:(((!!! (25.6.2005 23:45:06)

A pa nimajo za bademajstra?

andrejaz -> Šobec;parkirnina in vstopnina:(((!!! (26.6.2005 0:11:54)

Kot sem brala v včerajšnjem Gorenjskem glasu je najbrž vzrok v predpisih. Piše takole: Zapleta pa se s predpisi o naravnih kopališčih, ki postajajo zelo zahtevni, v kampu Šobec pravijo, da se lahko celo zgodi, da v kampu ne bo več javnega naravnega kopališča.

Anonimen -> Šobec;parkirnina in vstopnina:(((!!! (26.6.2005 8:52:26)

To Zlatko samo malo bolj naglas vpije, da bi se uredilo tisto, kar se mora. Saj se bo. Če on tako reče...

Olivija -> Šobec;parkirnina in vstopnina:(((!!! (27.6.2005 7:54:51)

ja, mi smo tudi že nekaj let člani turističnega društva Lesce :)-. Ampak tole s kopanjem je pa nekaj novega. Kaj pa potem folk počne v kampu? Menda ne igrajo cel dan minigolf.
Jest sem se pa že veselila, da se bomo šli kaj kopat :zmeden:, no mogoče bodo pa zadevo še uredil.

LP

Stran: [1]