Janci F -> RE: GT3 Peg perego... (7.1.2010 22:00:59)
|
Hmm, voziček v avto. Vsekakor vsakemu priporočam, da proba dat voziček v avto predenj ga kupi in sicer zaradi večih stvari. Pod prvo, če sploh gre v avto in da sam proba kako se zloži, ker nekateri vozički so res smotani za zlagat. Jaz imam največji voziček od vseh, ki jih imamo mamice s katerimi se družim in ga vedno najhitreje zložim v avtu, ker je zelo enostavno. Tudi takrat, ko smo še uporabljali košaro je bilo zelo hitro. Po mojem mnenju je edini minus tega vozička, ravno velikost zloženega. Mi imamo tudi karavana in ga brez problema dam noter in sicer podolgem, tako da sem prej imela na levi strani prtljažnika voziček na desni pa košaro. Res pa je, da če bi bil 10 cm daljši že ne bi šel več v prtljažnik po dolžini. Midva sva tudi šla v BC, da sva sprobala dat voziček v prtljažnik in me je bilo kar groza, ko sem videla da ga je prodajalka z veliko težavo sestavila, nazaj postavit ga pa sploh ni znala. Tako, da me je takrat kar malo zaskbelo kakšen voziček je to, k sreči sem bila že od prej malo navajena nerodnosti teh prodajalk. Ko sva pa šla v trgovino PP (takrat so bili še v Šiški) in ko je prodajalka pokazala kako se sestavi in nazaj postavi v parih sekundah sem bila pa popolnoma navdušena.
|
|
|
|