Anonimen -> treba it rodit - doma pa malček in mož... (1.1.2010 10:53:30)
|
Približuje se moj PDP, doma pa imava 2 leti starega sinka. Mož dela 4 izmene v precej oddaljenem kraju, tako da sva večkrat ponoči sama. Tast in tašča sta sicer doma par km stran, vendar oba še zaposlena v izmenah. Moja mama živi daleč in nima vozniške. Zdaj sva pa začela razmišljat, kako bova rešila situacijo, ko bo treba it rodit, še posebej, če se to zgodi ravno, ko bo on v nočni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Kako do porodnišnice (do najbližje 1 ura vožnje), kam z sinom, kdo ga bo čuval. Mož tudi po najhitrejšem postopku (ki ni vedno možen) ne more prej kot v uri, uri in pol domov (dela v istem kraju kot je P). Tast in tašča sta ali v službi ali pa morata ob 5h zjutraj v službo...sicer bi bilo idealno, da grem dopoldne, ko bo mož v pop. izmeni, sina peljemo v vrtec, pobereta ga tast in tašča, ampak mene je strah, da ne bo vse tako po mojih planih...torej, kako ste se zorganizirale na dan poroda. Aja, mož pa bi bil rad zraven, ampak to je spet težko planirat, ker je lahko vsega konec v pol ure, lahko pa traja 2 dni. Kako ste problem rešili pri vas? Hvala.
|
|
|
|