lebdeče komore (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jaz99 -> lebdeče komore (24.6.2005 22:13:47)

Danes popoldan sem si privoščila sprostitev v lebdeči komori in vam moram povedat da sem res presenečena in navdušena nad njo.
Je pa tudi res da je draga,a ko si na koncu živci in si totalno napet je to resnično malenkost.
Nekatere ste morda opazile reklamo na TV pika in veste o čem govorim, ostalim bi pa na kratko razložila.
Ležiš v komori ki je napolnjena z 30 cm tako slane vado da enostavno ne čutiš dna. Podobno kot bi plavale martvaka le da se tukaj šisto nič ne trudiš. Po približno 15 nim. pa prideš v stanje sprostitve. Najbolje po tem pa je da se t5i ni treba nič trudit.

Ko sem se vrnila dam mi ni šlo čisto nič na živce ne Anitin o divjanje ne Tinin jok no na kratko rečeno sem bila tolk na izi kot bi bila zade...( čeprav ne vem kako izgleda ko si zade..)

Tiste ki se počutite čisto isčrpane vam resnično priporočam.

Uf kako sem se raspisala upam da ni preveč dolgo in da je vsaj katra to prebrala

Zdej grem pa sex...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

spacey -> lebdeče komore (24.6.2005 22:18:12)

E super, sam da se dobr počutiš. :bravo: :sloncek:

snorlax -> lebdeče komore (24.6.2005 22:35:08)

Ko boš nehala :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, pa še povej, kje je to in koliko stane.

Margareta -> lebdeče komore (24.6.2005 23:05:03)

Lepo te prosim, da nam izdaš kje, in za koliko si se crkljala:rozica::rozica::rozica::rozica: jaz bi se tudi

jaz99 -> lebdeče komore (25.6.2005 9:01:08)

To je na dunajski 107, zravem mercator poslovne stavbe.(pod podhodom)
Stane 6.500 sit /ura
Je načon sproščanja.

Drudo pa sem že gor napisala. To je tako slana voda kot naprimer mrtvo morjr.
Tam imajo vse od šanponov za tuširanje kot fen. Sabo moraš imet samo brisačo.

Stran: [1]