Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:41:06
|
|
|
|
madela
|
Zdaj me sprašuje,če se je potem preoblekel,al kako Ne,ker mi je kar lepo glavo nastavil,da je vsa odvečna voda tekla v wc
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:44:22
|
|
|
|
madela
|
A sem hudobna Se je pa potem čist zbrihtal,vsaj nekaj!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 11:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaknik, a si ti kj jezna name Ne, sam sm iz prebranih postov opazila, da imaš sušo , zato ti verjetn vsi iskreno želijo en kvaliteten sex. Sorči, če si narobe razumela
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 11:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
sem upala , da sem narobe razumela....pa sem res!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 14:58:23
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaknik, a si ti kj jezna name Ne, sam sm iz prebranih postov opazila, da imaš sušo , zato ti verjetn vsi iskreno želijo en kvaliteten sex. Sorči, če si narobe razumela Tudi jaz se oproščam miški,če je narobe razumela.Sicer pa mislim,da ga ni med nami nobenega,ki ne bi imel kakega problema.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 15:13:20
|
|
|
|
sanasan
|
Ker sem jaz muco pač ne pridem v poštev kaj čmo. Kaj pa če se muco malo začne motat okoli miškine hiše...se bo morda njen gospod miš kaj potrudil ....konkurenca pa to V srcu pa ti miška resnično želim, da se ti začne premikati na bolje. Sem malo spremljala vaše debate in me je dostikrat kar pri srcu stisnilo ob tvojih odgovorih, kako mora biti šele tebi Iskreno ti želim, da vama nekako uspe stvari premakniti na bolje, ker si pisala o tem, da se imata še rada Pri tvojem pripovedovanju o vajinem izletu v gozd....jaz bi ga poskusila prej kakšen kozarček spit ali pa kakšno pomirjevalo...morda bi s takim pogovorom vsaj malo prebila led ...ko sva midva imela težave in si nekako nisva 'vzela' časa za pogovor (malo trme na obeh straneh itd....) sem mu kar kakšno sporočilce ali pisemce napisala...pri mojem je palilo.... se mi pa zdi, do bo potrebno počasi, po korakih...spremembe malo po malo....pri mojem je pomagalo tudi, da sem mu na začetku večkrat po malem povedala, pohvalila tisto kar mi je bilo pri njemu fajn...počasi se je 'odtajal'....ko si omenila, da se malo poigra s hčerkico....stopi do njiju in mu povej, da ju rada vidiš skupaj....da ga imaš rada, ko se igra z njo...
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 17:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
sanasan, hvalaaaa!!!!saj bo pocasi...step by step! sem mocna in optimisticna oseba. res se rada hecam. in ce sem sla kje predalec, se opravicujem!!!! muco, nisem nic narobe razumela...vsaj mislim, da ne. hecat se pa le malo moramo!!!!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:02:26
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sanasan, hvalaaaa!!!!saj bo pocasi...step by step! sem mocna in optimisticna oseba. res se rada hecam. in ce sem sla kje predalec, se opravicujem!!!! muco, nisem nic narobe razumela...vsaj mislim, da ne. hecat se pa le malo moramo!!!! sem vedu ,da si fejst punca
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:05:55
|
|
|
|
madela
|
Miška,čeprav ne vem za kaj točno se gre...v glavnem tudi od mene prejmi dobre želje!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, madela....problemi z mozem....alpa z mano....oz. z obma.... sva korak do raja, pa korak od pekla.....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:09:01
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute eh, madela....problemi z mozem....alpa z mano....oz. z obma.... sva korak do raja, pa korak od pekla..... Tudi pri vas danes močno "mete"? Al se grejete pod kovtrom?
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:09:28
|
|
|
|
madela
|
Čuj,imam tu eno vedro vode pripravljeno. Bi vama to kaj pomagalo Se mi je zdelo,da je nekaj med vama.Srečno
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
je nehalo snezit drugace pa je kar ok dan ...pri vas?
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
madela, ne rabim vode....prenezna je
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:12:11
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute je nehalo snezit drugace pa je kar ok dan ...pri vas? "Mete"ko noro.Dan pa za zbrisat s tega obličja.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jao viroza 1 vodko si nalij....alpa borovnicke, ce ti jih je kaj pustil....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
samo jst sem pogruntala najine probleme.... sicer dooolga zgodba. ma na kratko.... dokler je bil on mali bogec, dokler sem mu v vsem kimala, dokler sem bila jaz v bistvu samo podaljsek njega, je laualo ko v pravljici. ko pa sem spoznala, da to nisem vec jaz in se zacela "locevat" od njega(cerazumete), pa se je zaiskrilo. in ce hocem, da s5 zalaufava vem za zelo kratko pot do tja. samo jaz hocem ostati jaz. in bo pac pot malo daljsa in tezja.... BMK!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
viroza, si na FB? ce si, me dodaj prosim.... miska.mccute al miska_mccute muco , lahko tud ti, pa madela pa tud vsak, ki hoce
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 2.1.2010 18:21:16 >
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:22:58
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute samo jst sem pogruntala najine probleme.... sicer dooolga zgodba. ma na kratko.... dokler je bil on mali bogec, dokler sem mu v vsem kimala, dokler sem bila jaz v bistvu samo podaljsek njega, je laualo ko v pravljici. ko pa sem spoznala, da to nisem vec jaz in se zacela "locevat" od njega(cerazumete), pa se je zaiskrilo. in ce hocem, da s5 zalaufava vem za zelo kratko pot do tja. samo jaz hocem ostati jaz. in bo pac pot malo daljsa in tezja.... BMK! No nekaj takega je pri nas sam da sem še zmeraj podaljšek.Je....ga bo bolš. In budalo jaz hočem met še enga otroka.Jao meni sej ne morem verjet da sem to rekla.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:23:38
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute viroza, si na FB? ce si, me dodaj prosim.... miska.mccute al miska_mccute muco , lahko tud ti, pa madela pa tud vsak, ki hoce Ne nisem
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:46:27
|
|
|
|
madela
|
Tudi jaz nisem na FB. Drugače pa ti dam prav. Ne smeš bit podaljšek...to ni življenje,to je životarjenje na račun drugega. Držim pesti,da vama uspe. Pa ne tako,da boš spet samo kimala!!
< Sporočilo je popravil madela -- 2.1.2010 18:47:08 >
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:46:50
|
|
|
|
sanasan
|
amo jst sem pogruntala najine probleme.... sicer dooolga zgodba. ma na kratko.... dokler je bil on mali bogec, dokler sem mu v vsem kimala, dokler sem bila jaz v bistvu samo podaljsek njega, je laualo ko v pravljici. ko pa sem spoznala, da to nisem vec jaz in se zacela "locevat" od njega(cerazumete), pa se je zaiskrilo. in ce hocem, da s5 zalaufava vem za zelo kratko pot do tja. samo jaz hocem ostati jaz. in bo pac pot malo daljsa in tezja.... BMK! tole mi je pa zelo znano ...počasi se da tudi to rešit, vsaj nama je uspelo, večinoma sicer ne vem, če deluje povsod, pri nama je....miška ti kar ostani ti, vsaj pri stvareh, ki ti največ pomenijo! pri kakšnih tebi manj pomembnih pa poskusi s kompromisi, brez tega ne gre nikjer. pri nas je pomagalo, da sem pri stvareh, ki njemu ogromno pomenijo ravnala z njim v rokavicah, hvalila...ko sem se počasi strenirala, da sem spremenila kar nekaj vzorcev, se je tudi on začel 'čudežno' spreminjat....pa sedaj noben od naju ne pusti več, da bi najin odnos padel na 2.mesto za otroci ali delom....najprej sva midva. ko funkcionirava midva, funkcionira tudi praktično vse ostalo ...je bilo pa hecno in lepo videti tudi odnos otrok do najine 'enotnosti'...kar nista mogla dojet, da ne moreta več tako 'manipulirat' z nama veliko sreče!
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 18:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
pa saaaaajjjjjj.... mater, ko pride domov ves naudusen pa naspidiran, pa mi zacne pripovedovati stvari, ki mene brigajo en , da ne recem kaj in me sploooooh ne zanimajo.... se vsakih potrudim, da ga poslusam in kimam in se navdusujem nad 1im bulšitom, ki sploh ne vem za kaj gre. ko pa nacnem sama kako tako temi, ki mene zanima, pamene navdusuje, pa nemalokrat kar odkoraka stran, ko da me ne slisi. naprimer: on pride ves naspidiran iz sihta, in mi zacne tolmacit, kakega bagerja nevemkakofirno in kako stevilko si sef ogleduje. in s kakim vseljem bi on na njem delal in bla bla bla....in jst valda poslusam z odprtimi usti(v resnici se mi pa je.be o kakem bagerju govori, ker itak nimam pojma. ampak ga poslusam in se trudim kako pametno spustit. ceprav ni ne uspe . ampak on se posuti poslusanega in ve, da sem se pripracljena pogovarjat. ce pa jaz kda kaj omenim, kaj se mi je zgodilo, pa kaj sem videla, pa me prav namerno preslisi. ma tako ocitno, da se pocutim ko zadnji drek. kao: ma daj baba kaj pa lapas. briga me kaj se tebi mota po glavi.... NI FER!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?