sanasan -> RE: za vse "samske" ta večer (2.1.2010 18:46:50)
|
amo jst sem pogruntala najine probleme.... sicer dooolga zgodba. ma na kratko.... dokler je bil on mali bogec, dokler sem mu v vsem kimala, dokler sem bila jaz v bistvu samo podaljsek njega, je laualo ko v pravljici. ko pa sem spoznala, da to nisem vec jaz in se zacela "locevat" od njega(cerazumete), pa se je zaiskrilo. in ce hocem, da s5 zalaufava vem za zelo kratko pot do tja. samo jaz hocem ostati jaz. in bo pac pot malo daljsa in tezja.... BMK! tole mi je pa zelo znano[sm=smiley1.gif]...počasi se da tudi to rešit, vsaj nama je uspelo, večinoma[sm=smiley36.gif] sicer ne vem, če deluje povsod, pri nama je....miška ti kar ostani ti, vsaj pri stvareh, ki ti največ pomenijo! pri kakšnih tebi manj pomembnih pa poskusi s kompromisi, brez tega ne gre nikjer. pri nas je pomagalo, da sem pri stvareh, ki njemu ogromno pomenijo ravnala z njim v rokavicah, hvalila...ko sem se počasi strenirala, da sem spremenila kar nekaj vzorcev, se je tudi on začel 'čudežno' spreminjat....pa sedaj noben od naju ne pusti več, da bi najin odnos padel na 2.mesto za otroci ali delom....najprej sva midva. ko funkcionirava midva, funkcionira tudi praktično vse ostalo[sm=smiley36.gif] ...je bilo pa hecno in lepo videti tudi odnos otrok do najine 'enotnosti'...kar nista mogla dojet, da ne moreta več tako 'manipulirat' z nama[sm=smiley1.gif] veliko sreče!
|
|
|
|