Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 17:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pospravljam ko majmun ze cel dan. s pauzami na RR....sem pa neverjetno dobre volje....mogoce se ga se nazgem zvecer, da popravim vcerajsnjo abstinenco
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 17:50:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst pospravljam ze cel dan. s pauzami na RR....sem pa neverjetno dobre volje Danes si deliva delo in razpoloženje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 17:52:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 17:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst pospravljam ze cel dan. s pauzami na RR....sem pa neverjetno dobre volje Danes si deliva delo in razpoloženje. a ni fajn???? pa se kuhat mi ni treba....od vceraj vsega ostalo....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 17:54:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pa se kuhat mi ni treba Meni tudi ni treba, ampak bom vseeno... tortelini s pršutom, sirova omaka in solata iz rukole.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 17:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo če bi še kera kej dela delil z mano je dobordošla... ja miška a morš met vedn nek razlog da se ga napiješ ma niti ne, sam leps izpade
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 17:55:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 17:59:15
|
|
|
|
viroza
|
Zdej pa lepo kavč masiram pol pa po tamalga.In še kavo sem dobila jo je naš skuhal.Lep začetek leta-upam da bo tako celo leto
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 18:10:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:13:16
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo da ti bojo kavo kuhal! jst bi rajš belo al pa kapučin. ampak me bo očitn v loncu sam segeninar čaku :)) Ja kavo z mlekom če ne me bo kap. Kuham pa do nadaljnega nič-čistilna akcija hladilnikain špajza.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 18:16:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kavo z mlekom če ne me bo kap. Kuham pa do nadaljnega nič-čistilna akcija hladilnikain špajza. uuuu, hladilniiik.... ŠIIIIT!!!!!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:27:37
|
|
|
|
muco
|
A se je pokvaru?
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ne....umazan je....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:31:47
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ne....umazan je.... Seveda je umazan,če gospodinja nazdravlja namest,da bi ga očistla.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:34:13
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ne....umazan je.... Seveda je umazan,če gospodinja nazdravlja namest,da bi ga očistla. Ne bit žleht no. Tudi nji prpadajo prazniki.Al ne?
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
muco.... sam zdj me j**e....vceri sem lahko rekla, da ga bom drugo leto spucala...zdj pa... ahhhhhhhhhhh....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 18:34:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Ja kavo z mlekom če ne me bo kap. Kuham pa do nadaljnega nič-čistilna akcija hladilnikain špajza. uuuu, hladilniiik.... ŠIIIIT!!!!! kae ima miš danes čistlni dna se je spomnila da ga še ni spucala bajta postala bajti podobna...počasiiii...
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:37:26
|
|
|
|
viroza
|
Bolje pozno kot nikoli.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sploh nisem vedla, da mam tolko prostorno dnevno sobo
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:39:39
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute muco.... sam zdj me j**e....vceri sem lahko rekla, da ga bom drugo leto spucala...zdj pa... ahhhhhhhhhhh.... Drugo leto je tle,tako da...sam nej ti bo dons .Še enga na moj račun zvrni,jutr pa v akcijo.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:41:00
|
|
|
|
Anonimen
|
muco, sploh se nisem ne vceri ne danes nic....ce odstejem deci pa pol kihanega vina.... mam pa za danes v planu....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 18:43:39
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute muco, sploh se nisem ne vceri ne danes nic....ce odstejem deci pa pol kihanega vina.... mam pa za danes v planu.... No sej za zdej sem mislu,ne za včeri.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 19:06:52
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA jaz pa ne razumem, kaj je tako narobe, če se ga je dečko enkra namalčal? Pač je prišlo nekaj očitno za njim? A se ga ve nikoli ne napijete? ne, pa moj tud ne...mater sma čudna no , al pa stara, al pa zahojena
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?