tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kallia Julka8 še eno vprašanje zate, ker imaš voziček že doma. Ali se da pri košari res spreminjat naklon? Kakšno barvo pa si vzela? Ja se da, tisti siv gumb na sprednji strani dviguje oz. spušča vzglavje. IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 menda ima Jane majhne in neudobne lupinice, se splaca povprasat. sicer pa, kolikor vem, lahko Janejevo kosaro pritrdis tud v avto. Baje so nove (2009) širše. Drugače pa naš ima 70 cm in cca. 7,7 kg in še gre noter (v 2008) in bo še šel nekaj časa. Ga pa itak nikoli ne oblečem v kombinezon ali bundo za v avto, da mi revež ne pregori. IZVIRNO SPOROČILO: _Tinaa_ Imam sveže informacije iz pikapolonice in sicer, da dobijo nov model jane slalom pro začetka meseca marca...pomoje se splača počakat, če katera namerava kupit nov model...po moji logiki so novi modeli vedno boljši od starejši...ne vem...morda se motim...sem pa danes bila še v BabyCentru in sva se z mojim popolnoma navdušila nad Peg perego GT3...edino kar je, je za 5 kg težji od jane...bomo kar počakali na marec in videli kaj dobrega obeta novi jane.... Meni so tudi to rekli lani, za model 2009 in potem veste, kdaj so ga dobili... enkrat avgusta baje. Kalia, meni je v živo bolj všeč rjavo oranžen, v bistvu mi je zelo všeč, ampak to je stvar osebnega okusa. Sama imam modrega - air. Googica, imaš na netu, na tem linku npr. : http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-capazo-pro-carry-cot-air-h64_JA53304-H64.html torej: 81 x 40 cm V praksi to pomeni, da noter še komaj spraviš dojenčka, velikega 70 cm in zimsko oblečenega. Tukaj še posebno vlogo igra kapa z obveznim cofom na vrhu. Ta dolžuna, ki je podana, je merjena zgoraj, spodaj se pa košara malo oža in je manjša. Naš ima 70 cm in upam, da do takrat, ko bodo višje temperature, ne zraste več kot 2 cm. Js sem z vozičkom zadovoljna, tudi po celem snegu vozimo z njim, na košaro pa gre pregrinjalo za dež iz dm-a, ki je občutno cenejše kot original.
|