|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sluz-pomoč!
31.12.2009 12:11:26   
latka
No ta mesec pa imam zelo veliko količine ovulacijske sluzi ter že tretjič bolečine kot vsakič me O, tako da ne vem kdaj točno naj bi bila, glede na bazal. temp. tudi ne vem, ker ni bilo takega porasta temp. kot vsakič!Sem pa imela 3 dni nazaj rahel krvav izcedek samo enkrat na dan in to samo na papirju, naslenji dan pa so tudi samo enkrat bile v sluzi opazne krvave nitke!Če ima katera kake izkušnje oz. inform., mnenje o tem, bi vas prosila če mi svetujete!Še nikoli nisem imela tako dolgo in toliko sluzi -že tretji teden- bi po izračunih morala dobiti 5.1.!!
Lep pozdrav ter srečno in plodno leto!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sluz-pomoč!
3.1.2010 18:55:35   
latka
Danes je že 35 dan ciklusa, pa imam še vedno bolečine pa prisotno sluz!Včeraj so me pa začele boleti tudi bradavice, sedaj pa ne vem, če je bila komaj zdaj ovulacija-tako pozno-ali pa se nekaj dogaja oz.gre mogoče za vnetje?Najprej sem imela veliko sluzi pa bolečino okrog 15 dneva ciklusa, naslednjo spet okrog 20 dne, pa spet prejšnji teden, tako da mi nič ni jasno, toliko sluzi pa toliko bolečin še nisem imela nikoli!!Ponavadi je O okrog 20 dne v ciklusu, tako da bi user posted image morala dobiti jutri, vendar občutek ni isti kot vedno preduser posted image !!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2010 20:00:39   
tejči28
latka a test si naredila? Kaj pa če si noseča,pa je bila tista krvavitev vgnezditvena,če je bila tako malo? 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2010 20:02:38   
isabeaux
Možno je kar pravi Tejči 28...sicer pa je možno tudi da gre za kakšno vnetje jajčnikov ...zato bi jaz na tvojem mestu vsaj poklicala g. če že ne šla tja...

pa vredu zrihtaj...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2010 10:27:21   
latka
Nisem še naredila testa, ker si ga ne upam, pa niti ne verjamem da bi bila noseča, bolj me jezi to, da se mi je porušil ciklus in ne vem kdaj je bila točno O in kdaj naj pričakujemuser posted image !Če bi bila O kot vedno, bi morala user posted image dobiti danes, ampak baz.temp. je še 37, še vedno imam prozoren izcedek, bolečine v jajčnikih, boleče bradavice pa tudi križ me boli!Upam, da res ni spet vnetje,ker imam že skoraj cel mesec izcedek-prozoren, bolj kot beli tok-vmes enkrat krvavo, drugi dan krvave nitke, pa tretji dan enkrat tako rjavkasto, ampak vse je bilo samo enkrat na dan pa samo na wc papirju!user posted image To vse se je dogajalo prejšni ponedeljek, torek in v sredo, nato pa spet še do danse prozorna sluz!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2010 14:03:14   
isabeaux
morda pa le naredi test, ker možni sta obe varijanti...da si srečka...ali pa nesrečka, če imaš kako vnetje...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2010 14:13:06   
jana84
Latka, ne razumem zakaj se "bojiš" narediti test...Boš vsaj vedela al je to nosečnost al ni...V vsakem primeru pa pokliči G, da ti svetuje bolj strokovno...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2010 14:43:21   
golobica82
Latka...
Jaz imam isto zgodbo kot ti... pred 14 dnevi se mi je dobesedno ulila sluz..ravno taka kot ovulacijska, ko sem se tuširala in se obrisala tam spodaj je bilo tega res veliko... temperaturo sem si pozabila meriti, sem pa začela pred dobrim tednom in od takrat mam BT 37,2, sluz pa še vedno, včasih toliko, da imam kar mokre hlačke...
user posted image bi po izračunih morala dobiti 25.12, nisem je..no če je bilo tista sluz O, pol je logično, da je nisem... po 2 letih, kar delavauser posted image se mi je poleti po laparo in histero končno uredil ciklus na 32 dni, zdaj pa spet zmeda..kar ne vem kaj naj... S testom bomjaz najbrž še počakala, ker nima mobčutka, da bi bila nosečka, saj me tuidi prsi ne bolijo kot me običjano pred M.
Zelo me zanima, če že veš kaj več - si srečka, je tale najina zadevica vnetje ali kaj.... Prosim sporoči, ko boš vedela kaj več...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2010 13:47:22   
latka
Pri meni je tako, da imam še vedno spodaj bolečine občasno levo, pa desno, sluzi več ni toliko, ampak imam povečan beli tok oz. ga imam vidnega na hlačkah, prej sem pa imela mokre hlačke, ker je bilo toliko sluzi.Prejšnji teden sem tudi enkrat ponoči, ko sem kihnila, imela občutek v maternici, kot da bi bili not nekakšni mehurčki, in to dvakrat!!Pa seveda v roku 3 tednov sem imela dvakrat prehladuser posted image !Nimam pa znakov, ki bi kazali na nosečnostuser posted image !

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2010 14:11:18   
golobica82
zivijo....
No bomo videle kaj bo... Ja jaz sem tudi bila najprej bolna, potem pa še full prehlajena, očitno in na žalost naju je topripeljalo do te sluzi in zamude M.
Pri meni so tudi prisotna taka šikanja, samo ne čisto menstruacijska... Bova videli... SPoroči, če bo kaj sprememb...Držim pesti zauser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2010 14:17:28   
latka
Jaz tudi upam, da je bil božiček radodaren in nam pustil lepo presenečenje, saj je že po tolkih letih čas za user posted image !Držim in navijam za vse, ki še upamo!!Počakam še do naslednjega tedna, če je slučajno komaj prejšnji teden bila O, ker imam lutealno fazo dolgo 15 dni!

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2010 21:06:57   
golobica82
Latka a je pri tebi kaj novega?
JAz sem danes imela tak čuden rjava nitkast izcedek, zdaj me pa kar boli v leve jajčniku, podobno kot O. Bomo videli, kaj se bo izcimilo, ampak glede na ostale poteke M, mislim, da jo to napoveduje.
Sem pa bila danes malo fibbčna in sem šla polulat palčko BC in to kar v nakupovalnem centru, mi ni dalo miru..no kaj je bilo najprej nič, pol po kaki minutki pa se mi je dozdevalo, da vidim komaj opazno črtico....vidiš kaj dea psiha pri meniuser posted image ... Sem šla še v trgovino in pol v avto, pa sem ustavila avto med vožnjo in spet gledala tisto čudo, dokler mi ni prekipelo in sem ga vrgla kar ven...
Skratka..bomo videli kaj se bo izcimilo...občutek mam slab, saj se mi je rahlo spustila BT, pa še potek je kot pri običajni M....
Prosim povej kako je pri tebi... DRŽIM PESTI!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2010 9:38:39   
latka
Golobica82 pri meni še nič novega, razen tega da sem v sredo imela hud glavobol, pa včeraj sem imela občutek, da se pripravljauser posted image in da se bo danes vlila, vendar se ni in mislim da se niti ne bo!Danesje že 40 dan ciklusa in zgleda da bo spet samo daljši cikel in ne vem kdaj naj jo pričakujem!Temp. imam še vedno 37,1, torej se je malenkost dvignila, vendar mislim, da je spet samo O bila pozna, zato ne delam testov in čakam drugi vikend!Sicer pa tiste ogromne sluzi ni več, samo na hlačkah je videti beli tok, imam pa še rahle bolečine, predvsem levo, pa veliko hodim na WC!Ne delam si nobenih upanj, samo odštevam dneve do marca, ko sva prvič naročena v Mb!
Pri tebi pa močno upam, da se ti tista črtica ni samo dozdevala, ampak da bo postala resnična in debelauser posted image !!
Kako dolgo se pa trudita zauser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2010 13:57:15   
golobica82
Po pričakovanjih sem danes dobila user posted image ..no mal tolažbe, sem dobila vsaj tudi plačouser posted image hec mora bit :) Če imaš še vedno BT povišano, pol je res lahko kaj na tem...upam in držim pesti!
Midva sva februarja naročena pri Rešu, pa bova videla kaj bo. s temi neuspehi pa se ubadava že drugo leto. Vedno je bil to moj največji strah...no poglej ga zlomka, še vedno sva z možem sama....
Pa vidva?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2010 14:01:45   
golobica82
Pa še to... Z G sva se enkrat pogovarjali, da pri nerednih M (kot npr. pri meni) ni nujno, da so ovulacije. Pride lahko do lažnih O, saj folikli že toliko zrastejo, da se razpočijo, ker jim zmanjka prostora in ne zato ker dozorijo. Nekaterim dozori folikel že pri 17 mm, drugim se pri 30 mm razpoči, vendar neuspešno... No neki takega je bilo povedano...

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2010 14:47:56   
latka
Joj golobica škoda da je spet prišla ta user posted image , sem ti res iz srca privoščila. da je to +!Pa ne obupat, saj bo!Midva imava že korenjaka, ki v jeseni gre v šolo, za drugega se pa trudiva kar 2,5 leti!

Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2010 20:25:45   
golobica82
Hvala...
Upam, da vama je uspelo! Sporoči!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2010 18:49:12   
latka
Po včerajšnjih roza izcedkih se je danes pojavilauser posted image v zelo šibki obliki in brez groznih bolečin kot ponavadi, niti glava me ne boli, samo križ!Nimam upanja, da bi mogoče kaj bilo, ker se mi je temp. spustila na 36,9, tak da je to to!Vem da je bilo že veliko napisanega o vgnezditveni krvavitvi, toda vseeno mi ni jasno, kako izgleda tista krvavitev, kot so jo imele nekatere še nekaj mesecev, čeprav so bile noseče!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2010 20:45:27   
golobica82
Mogoče pa vseeno je, glede na to, da ni takih bolečin in je manj  hudičevke. Poksusi narediti test, držim pesti!
Meni je M končal apo 3 denh, rekordno hitro, pol en dan ni bilo nič in včeraj sem imela popoldan take zelo boleče krče, čisto drugačne od menstruacijskih pa začela sem s5 krvaveti, ampak ne kot M ampak čisto sveža in živo rdeča kri... malo me skrbi kaj bi to bilo....

Latka držim pesti zate!!!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?