Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je še katera tukaj gor 24.6.2005 19:56:40
|
|
|
|
metka11
|
Živjo, punce. Je ša katera tuki al ste šle že vse pridno :sloncek::sloncek:. Jaz sem še v službi, dane sje malo manj dela kot drugače, pa malo preletavam vaše teme. Noro, koliko stvari se takole naučiš, mnogo jih je, o katerih prej nisem imela pojma. Danes sem na internetni strani naročila test za ugotavljanje O, pa upam, da bo čimhitreje prispel na moj naslov. Glede na to, klar pišete, se mi zdi, da jaz sploh nimam O, ker nimam nobenih posebnih znakov, sploh pa ne nobenega izcedka. Prav pošteno ste me prestrašile. Če ne bo boljše, grem takoj po dopustu k moji G, pa naj mi pove, kaj se dogaja z mano. Upam pa, da bomo vseeno prišli z dopusta trije- saj veste, klima druga, ozračje drugačno, nobenih skrbi, samo jaz in moj :love:. Uživajte še naprej, pa lep vikend vam želim. Lp metka11
|
|
|
|
A je še katera tukaj gor 24.6.2005 20:00:13
|
|
|
|
emaa
|
metka saj ne rabiš znakov, na to se ni treba zanašat, če te pa tak skrbi, naj G pogleda, ampak večinoma pa ni problemov s tem
|
|
|
|
A je še katera tukaj gor 24.6.2005 20:02:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem še gor, preganjam dolgčas. Lahko bi šla likat, pa je prevroče. Za ovulacijo ne skrbeti, saj ni pri vseh enako. Sem ravno včeraj brala en članek od Pušenjaka, da ovulacijo čuti ali ima izcedke samo 25% žensk, torej večina sploh ne ve, kdaj jo ima. Mene špika ene par uric, ampak ne vsak mesec. Brez panike. Tudi tebi lep vikend!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?