SaaS -> RE: novorojenček in malček doma (31.12.2009 9:31:21)
|
Jaz imam pa drugačno mnenje in tudi prakso. Ko sem rodila drugega je bil prvi z mano 3 mesece doma. Zdaj ko sem rodila tretjega sta oba z mano doma tudi približno tri nesece. Januarja bosta šla spet v vrtec. Kaj pa vem, bilo je polno viroz v tem času in odločila sem se, da jih ne vozim v vrtec. Tudi v vrtcu sta se vzgojiteljici strinjali, da sem dobro naredila, ker je bilo novembra, decembra res noro v vrtcu, kar se tega tiče, viroze, gripa, driske... Mogoče niti nebi tako razmišljala, ča ne bi imela dveh prijateljic, ki sta bili z novorojenčki v bolnicah na respiratorju pri treh tednih, ker sta strejša otroka prinesla virozo iz vrtca. Glej, to je moje mnenje. Vsaka pa razmišlja po svoje. Zagovornice drugega mnenja, ne mi zdaj razlagat, da lahko tudi oče prinese iz službe virozo, ali jaz iz trgovine, ali obiski... Ker ni enaka verjetnost. Koliko viroz in drisk in smrkavih noskov sta imela lansko leto otroka in koliko sva jih jaz in mož prinesla iz službe? Jaz ne ližem sodelavkine miške ali tastature, moj sin pa prijateljevo igračko...
|
|
|
|