Anonimen -> Jao naša hiška (24.6.2005 23:01:24)
|
Moj nasvet je, da rečeta ****, se spravta k vašim za neki časa je***ježa v tem cajtu in čimprej poskušata zrihtat hiško - tanovo. sanacija tiste podrte stene vaju bo prišla več kot je pametno vlagat v staro hišo. Tko, da poskusita čimprej zapreti hišo (okna in vrata noter) Pol pa lohk za prvo silo uredita kopalnico in dva prostora. Ogrevanje bi bilo verjetno zrihtano bolj začasno, Ampak noter boste, pol pa houruk naprej, ko bo denar. Seveda, vse to ob predpostavki, da niste zahtevni in preveč hoh. V tem primeru lahko živita še vedno doma in počasi urejata svojo hišo. Začasna rešitev, vaju ne bi smela koštat preveč, je pa jasno, da je samo začasna. Verjetno bo do takrat, k se bo fasada končala, kar precej dnarja šlo za ogrevanje, ker hiša ni izolirana ampak, kot sem že rekla je to začasna rešitev. Saj notranjo opremo bosta za prvo silo verjetno prinesla od tastare bajte. Odločitev je vajina. Jaz se sicer takih selitev bojim k :hudicek: križa, ker sem to doživela na lastni koži. Naša hiša še strehe ni imela, ko smo mi že not zasilno živeli. Ampak se da. Srečno in čimprejšnjo selitev v nov dom!!!! Držim pesti. Aja BTW sem arhitekt, če ti to kaj pomaga, če boš kaj rabla pomejli na privat...
|
|
|
|