sem v dilemi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

BONI* -> sem v dilemi (24.6.2005 15:29:16)

Hojla! Jaz sem v dilemi. Ne vem, kako naj ponoči oblečem Luko, ki je bolan (baje viroza)in ima temperaturo ves čas okoli 38°C (seveda jo zbijamo). Danes je recimo spal samo v tanki pižamici z kratkimi hlačami in rokavi in pa najprej še v res tenki (samo ena plast bombaža) poletni spalki brez rokavov, pa je bil čisto prešvican. Imel je tudi vročino. Potem pa sem ga dala ven iz spalke, ga preoblekla in do pasu pokrila samo z rjuhico, zjutraj pa je kašljal. Okna v njegovi sobici nisem imela odprtega, bil pa je pri nama v spalnici- to je sosednja soba (vrata so vsa odprta).
Stvar je v tem, da se po svojem občutku sploh ne morem ravnati in primerjati, ker jaz spim v kratki majici in sem pokrita z istim kovtrom, kot pozimi:ups:

Lp, Boni

Anonimen -> sem v dilemi (24.6.2005 15:37:09)

Glej, Boni, naš zdaj v vročini spi samo v gatkah in majici s kratkimi rokavi...pa ima tudi še vročino zraven, mater :hudicek: glih prejle 39,3. Mensezdi, da bova šla kar v ZD, ker ima vneto grlo, pa naj da antibiotike, da se zadeva zaključi.

snorlax -> sem v dilemi (24.6.2005 15:37:38)

Njegova vročina, pa še zunaj ta vročina.... Jaz bi ti rekla, da ga ne oblačit preveč. Mogoče samo bodi, pa pokrit s tanko odejico ali pleničko.

L.p.:)

BARBARA R. -> sem v dilemi (25.6.2005 10:26:20)

Tudi jaz se ubadam s takšnim vprašanjem.Sicer vročine ni, je pa bronhitis in z kratkimi hlačnicami ima prav kvalitetno hladne nogice.:zmeden: in vsa prepotena.

:muca:

BONI* -> sem v dilemi (25.6.2005 13:35:00)

Ja, sej to:zmeden: Po trupu je ves prešvican, da je od potu in vročine že kar mazolčke po hrbtu dobil, nogice in rokice pa ima zjutraj čisto mrzle. Če ga z dekco pokrijem, se slej ko prej čisto razbrca, v spalki se pa skuha:zmeden2:

Lp, Boni

Natas@ -> sem v dilemi (25.6.2005 16:50:35)

Jaz sem našega ko smo bii na morju imela oblečenega samo v bodi s kratkimi in kasneje ko je zaspal sem mu čez dala še tanko frotirasto spalno vrečo. Če sem mu jo dala prej je bil cel čisto prešvican, če p a ko je zaspal je bilo ok.

Stran: [1]