luan -> RE: Gud ivnin, evribadi! (29.12.2009 22:05:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: luan Jaz sem tudi imela danes tak dan.Sem šla plačat tv, katerega si je omislil moj gospod, pol pa sem kupila še multifunkcijsko, pa pravljice za tavečjega sina, za malega nekaj kjut kompletkov in še nekaj malenkosti pa je šlo čez 1300 evrov.Sploh pomoslt ne smem, me kar v želodcu zvije[sm=smiley19.gif] . Drugače pa je moj gospod tudi zunaj na pivu.Otroci spijo že uro in pol.Oba psa pa sta tudi že dol popadala. Jaz pa sem si tudi privoščila kozarćek Traminca, več pa ne upam da pol mali ne bo spal do petka[sm=smiley36.gif] . A jooooj.... dej... mene moj že dva meseca jezi s tem tepihom za v spalnico, jst ga nečem, ker sem alergična na pršice, zadnjič sva se pa spokala čist zarad tega...in na koncu sem mu rekla, da si lahko na njegovi strani postelje navleče lih kar hoče, sam ga bo tud sam sesal, mojo stran nej pa kr lepo pri miru pusti. No, pa sva šla po tepih... na koncu kupila 2 (še enega za na hodnik), nadvložek za jogi, en miljaužnt majc pa gat za njega, ker je bil nek blazen popust...tu sem še sodelovala, ker ga masiram, nej si za boga milega kupi kej za oblečt že par mesecev... pol pa še miljaužnt enih daril pa enih prčkarij...glava peče, res. Pa še nisva vsega kupla.... res mrzim praznike. Midva sploh ne smeva iti skup po nakupih[sm=smiley36.gif].Je moj hujši kot kaka baba.Sva stanovanje rihtala je tako kompliciral okol kakih zadev, da mi je bilo na koncu že čisto vseeno koliko stane, samo da plačam in grem domov.
|
|
|
|