Tanja_ -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (9.1.2010 8:44:17)
|
Jutro! Mi smo spali okej, je jedla ob 4.30 in potem do sedmih spala.Zdej je šel pa mož v trgvoino po zajtrk, samo ne vem, kako bo avto iz parkinga spravil-sem šla s psom prej ven,in je tok snega, da ona sploh ne more po travnikhi letat, k je premajhna. lina na Kosu sva bila midva predlani. Konec junija-greva vedno tako, je v Grčiji že vroče, folka pa ni in je super. Mi pa Kos ni bil preveč všeč, v primerjavi s Karpathosom, kjer sva bila leto dni prej. So pa dobri hoteli na Kosu. Midva sva bila v Oceanis Beach resort, ker nama je pomembno, da je surfarija blizu in tukaj je bil surf center direkt na plaži od hotela. Prijatelji so bili pa ene 2 hotela stran od nas v 5 zvezdic AI in so bili zelo zadovoljni. Je pa samo mesto Kos zelo žurersko in pa nimaš nobenih lepih plaž, tako da se ti bolj splača it malo ven iz mesta, ker itak pred vsakim hotelom potem ustavlja avtobus, ki vozi v mesto. Letos greva pa maja v Turčijo(Alacati) in potem septembra v Grčijo, najverjetneje na Kefalonijo oz. spet nekam kjer se surfa[sm=smiley1.gif]Vmes bom pa v KC švicala, na oddelkih kjer je 40 stopinj in za klimo še slišali niso[sm=smiley29.gif] Kaj pa kaka Turčija- si razmišljala?Oni se res znajo it AI, pa hoteli so tud dobri, pa vse te wellnesse in to kar ti iščeš imajo in v glavnem imajo zastonj za otroke do 6 let, kar je pa ful dobro, sploh če imaš 2.
|
|
|
|