Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:47:49
|
|
|
|
Anonimen
|
no,no evo tuki gor se pogovarjajo sam tri babuške grem k ne pašem v te debato
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:48:30
|
|
|
|
Dudica1
|
Večerja z-majčic 15-ega januarja: 1.KatMat 2.FLASKA_A 3.Dudica1 4. 5. 6. Ura in kraj še nista znana.Se bomo uskladili :)
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 30.12.2009 14:52:04 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:48:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi...sej smo zanc ze gostilno zbrale....se spomnis...ene tri smo glasovale Katero? Nič ne vem... A Dudi spet neki komplicira kjer ni treba eeeeeeeej tud jaz nč ne vem...jaz nč kriva Čveki, a tebe tut luna matra
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:49:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no,no evo tuki gor se pogovarjajo sam tri babuške grem k ne pašem v te debato povej če prideš ane
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:49:35
|
|
|
|
KatMat
|
kaj kaj bom delala...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi...sej smo zanc ze gostilno zbrale....se spomnis...ene tri smo glasovale Katero? Nič ne vem... A Dudi spet neki komplicira kjer ni treba eeeeeeeej tud jaz nč ne vem...jaz nč kriva Čveki, a tebe tut luna matra zakaj??? a je kej narobe, da se ti zdi da me luna matra
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:50:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj kaj bom delala... ja dudi te je vprašala če si že kej naredila. Pa me zanima kaj si imeal v planu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:51:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj kaj bom delala... ja dudi te je vprašala če si že kej naredila. Pa me zanima kaj si imeal v planu ja tale seznam...LOL
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:51:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi...sej smo zanc ze gostilno zbrale....se spomnis...ene tri smo glasovale Katero? Nič ne vem... A Dudi spet neki komplicira kjer ni treba eeeeeeeej tud jaz nč ne vem...jaz nč kriva Čveki, a tebe tut luna matra zakaj??? a je kej narobe, da se ti zdi da me luna matra hehe! Povej če prideš pa boš prec v debati
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no,no evo tuki gor se pogovarjajo sam tri babuške grem k ne pašem v te debato povej če prideš ane kam spet, v LJ. na večerjo ma me ne spravte dol, imam LJ. za en mesec dovolj, k je posod taka kur.... gužva da dobim kar ošpice k se spolnim da morem dol.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:52:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj kaj bom delala... ja dudi te je vprašala če si že kej naredila. Pa me zanima kaj si imeal v planu ja tale seznam...LOL Aja!!! Sem mislila da je mislila kaj konkretnega delat... Čečt, kuhat, pospravljat, moža pedenat. Kaj ti jaz vem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:52:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no,no evo tuki gor se pogovarjajo sam tri babuške grem k ne pašem v te debato povej če prideš ane kam spet, v LJ. na večerjo ma me ne spravte dol, imam LJ. za en mesec dovolj, k je posod taka kur.... gužva da dobim kar ošpice k se spolnim da morem dol..... V restavracijah že ni gužve
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:53:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no,no evo tuki gor se pogovarjajo sam tri babuške grem k ne pašem v te debato povej če prideš ane kam spet, v LJ. na večerjo ma me ne spravte dol, imam LJ. za en mesec dovolj, k je posod taka kur.... gužva da dobim kar ošpice k se spolnim da morem dol..... Ne, ne, gremo u Route. Sej ti si tam blizu, a nisi?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no,no evo tuki gor se pogovarjajo sam tri babuške grem k ne pašem v te debato povej če prideš ane kam spet, v LJ. na večerjo ma me ne spravte dol, imam LJ. za en mesec dovolj, k je posod taka kur.... gužva da dobim kar ošpice k se spolnim da morem dol..... Ne, ne, gremo u Route. Sej ti si tam blizu, a nisi? kam pa v Rovte???? sej gor ni nobene dobre gostilne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:55:17
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska a veš kok so rovte lepe...lepše kot povsod drugod...ni gužve...lepa narava nič betona in nekih zgradb...štalce so pa kravce pa kozolčki tko naprej Ane kati??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no,no evo tuki gor se pogovarjajo sam tri babuške grem k ne pašem v te debato povej če prideš ane kam spet, v LJ. na večerjo ma me ne spravte dol, imam LJ. za en mesec dovolj, k je posod taka kur.... gužva da dobim kar ošpice k se spolnim da morem dol..... V restavracijah že ni gužve je pa do resarvracij
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:56:24
|
|
|
|
Dudica1
|
Ma ni gužve...men se ni zdelo na cesti nič gužve...itak je vse tam na prešercu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska a veš kok so rovte lepe...lepše kot povsod drugod...ni gužve...lepa narava nič betona in nekih zgradb...štalce so pa kravce pa kozolčki tko naprej Ane kati?? dudi zdej si Petkovc opisala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ma ni gužve...men se ni zdelo na cesti nič gužve...itak je vse tam na prešercu ja to sam zdej do novga leta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:57:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska a veš kok so rovte lepe...lepše kot povsod drugod...ni gužve...lepa narava nič betona in nekih zgradb...štalce so pa kravce pa kozolčki tko naprej Ane kati?? Ej, Dudi, super! Jaz sem takoj za. Zelje pa pečenice.... Ma ni boljšga. Sam prepričala me pa ne boš- LJ je zame zakon Drugje mi živeti ni.... Tralalalalala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:58:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska a veš kok so rovte lepe...lepše kot povsod drugod...ni gužve...lepa narava nič betona in nekih zgradb...štalce so pa kravce pa kozolčki tko naprej Ane kati?? dudi zdej si Petkovc opisala ne rovte so tud take nikjer ni nobene zgradbe take kot jih mate v logatcu polhn in v Lj...blok je edini pa še ta je samo eden
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska a veš kok so rovte lepe...lepše kot povsod drugod...ni gužve...lepa narava nič betona in nekih zgradb...štalce so pa kravce pa kozolčki tko naprej Ane kati?? dudi zdej si Petkovc opisala ne rovte so tud take nikjer ni nobene zgradbe take kot jih mate v logatcu polhn in v Lj...blok je edini pa še ta je samo eden aja to si misenla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 14:59:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska a veš kok so rovte lepe...lepše kot povsod drugod...ni gužve...lepa narava nič betona in nekih zgradb...štalce so pa kravce pa kozolčki tko naprej Ane kati?? Ej, Dudi, super! Jaz sem takoj za. Zelje pa pečenice.... Ma ni boljšga. Sam prepričala me pa ne boš- LJ je zame zakon Drugje mi živeti ni.... Tralalalalala A NE DA ZVEČER NI PO CESTAH NOBENE GUŽVE
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 15:00:21
|
|
|
|
KatMat
|
cveka...ves kaj...zdej bom pa jest tole rekla....kompliciras tok da kr res ni...ne pase ti v lj...ko pa rece flaska da pridemo v rovte pa tud ni ok...se mi zdi da ce bi prsli k sosednji bajti od tebe te tud nebi bilo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 30.12.2009 15:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska a veš kok so rovte lepe...lepše kot povsod drugod...ni gužve...lepa narava nič betona in nekih zgradb...štalce so pa kravce pa kozolčki tko naprej Ane kati?? Ej, Dudi, super! Jaz sem takoj za. Zelje pa pečenice.... Ma ni boljšga. Sam prepričala me pa ne boš- LJ je zame zakon Drugje mi živeti ni.... Tralalalalala A NE DA ZVEČER NI PO CESTAH NOBENE GUŽVE je ali ni gužve mene ne spravte nikamer kr same pejte uživat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?