Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Sem pozabila povedat- Hana sedi in od včeraj imamo nov zob:spodnjo desno enko.
Bravo Hana!
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 uglavnem glede mesa ste me čist zaignorirale, se vidi da vas mal bere za nazaj .. torej koliko mesa vam pojedo in kolikokrat na teden..
Ga je prvič dobila za božič, drugič ga bo pa 1. januarja, tako da ti ne morem odgovoriti. Pa tudi sicer ne bi mogla - košček govedine 3*3 cm sem ji zmiksala s korenčkom in kolerabo, pa je pojedla kakšno tretjino skodelice za solato.
IZVIRNO SPOROČILO: tubby A že smejo kruh? Ve kaj solite? jaz ne, apmak našo hrano če proba je soljena.... Kaj še lahko?
Jaz ji že dam kakšno skorjico za dlesni drgnit. Danes je pred večerjo dobila košček kifeljčka in je bila čisto navdušena, tako ga je tlačila v usta in žmohtala. Samo moraš biti ves čas zraven in iz usta bezati prevelike kose. Hrano ji že par tednov čisto malo posolim - meni je na okus še vedno neslana; sicer uporabljam predvsem kumino. Kaj ji še dajem - lečo, kuskus, polento, riž ali krompir z zelenjavo. Čez par tednov ji bom za večerjo dala tudi kruh z mlekom.
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 me je pa dones tojk ustrašla da sem mela srce v hlačah se je udarla z glavico in je začela jokat pol pa kr do sape ni pršla sem se kr trest začela HB imam prakso (brat) in sem jo hitr na glavo obrnila da je pršla do sape, se mi je kr zasmilla zdej je HB vredu in spi
In dobro rdeče vino je....??? Ga še nisem odkrila. Me razsvetlite, prosim?
LOL
Mislim da ti je BV pisat, ker si zaprisežena pivka belega.
pa nič
Ne jokat nooo
Ker sem Dolenjka, itak da ima cviček posebno mesto, kot lahko, pitno vino, tko pri vsakdanjem kosilu. Ni vsak cviček dober cviček, ker je pomembno razmerje med sortami.
Potem mi je dober teran, hodiva ga iskat v Tomaj, k Škerljem, imajo tudi odličen teranov liker. Paše pri kakem močnem kosilu ali večerji, malo bolj posebni, ali pa za zvečer h kakšnem finem narezku.
Pa še refošk, ki je ista trta kot teran, samo da raste na drugi zemlji. Tega nama prinese od mojega bivši sodelavec iz obale, je pa po 'moči' meni vmes med teranom in cvičkom, tudi za pri kosilu npr.
So pa to vse domača vina, buteljčnih ne pijeva ravno pogosto. Ravno zdaj imam odprt en merlot, ampak mi ne sede ravno najboljše, nima tistega pravega 'težkega' okusa.
Ne Sovražim prisilno perilo Sem velik bolj sexi če sem kar normalno oblečena. Cela upedenana ne znam niti hodit ali ležat. Pol pa ful čudn zgledam, sexi niti malo
Tud jaz spadam v to kategorijo.Športno je zakon,če sem elegantno oblečena-mmm..ni zame..hodim k da imam vile v "aržetu"(žepu)
Pijem pa borovničke od Bahneta-trenutno..drgač pa rdeče vino,belo je fuj.. Teran,Refošk in cviček
na vina se ne spoznam, ker jih nerada pijem,... mi je bilo pa zelo všečno eno vino v Štanjelu,... je bilo ko malinovček,... prav čutila sem, kako se mi je pobratilo s krvjo!