christiana21 -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (19.1.2010 13:40:27)
|
helou! Danes je tak čuden dan...ampak v pozitivnem smislu. Mala je, da jo je kar veselje gledat, prej sem kuhala, pa sem ji dala eno žličko za poskusit, je kar usteca odpirala, kot tak mali ptiček. Nadaljevala je z sadno kašico, ker me je zanimalo, če sploh noče več mleka, ali pa noče Milumila smo potem poskusili še z čokoladnim mlekom (10ml) plus njeno mleko, skupaj 60 ml (navadnega njenega mleka ne mara več zadnje 3 dni), ugotovila sem, da je po novem steklenička je bljak in cicifuj, posusila sem ji dati po žlici, pa je šlo, ampak je bilo mleka preveč, mleko sem prelila v posodico, zmešala zraven rižolino pa je jedla. Juppyyyy. Naenkrat ne mara stekleničke in dudice, ampak to me malo skrbi, ker ima v kratkem operacijo, tam pa ne bo rižolinotov, keksolinotov, kašic,... 120 ml mleka ji pa ne morem po žlički dajat na 3 ure. Čaja, sokov in ostalega za žejo pa ne pije, niti voda ji ne gre. 4 dni nazaj pa žlice ni hotela videt, razen za kašice, zdaj po novem bi pa ona vse jedla iz žlice, Kako jo naj vsaj še za kakšen mesec prisilim na stekleničko in na njeno - otroško mleko?? Nujno je, zaradi bolnice. Dvomim, da bo tam sploh lahko jedla kašice, glede na to, da je operacija na trebuščku oz. prebavnem traktu.
|
|
|
|