zoja10 -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (18.1.2010 19:57:03)
|
ouɔǝɥ kako naporen dan.... je ploščičar narobe postavu ploščice v kopalnici v tušu (ki je zidan) , moj je pa reku...'ni panike sej bo'... jaz pa živčnega fasala[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] pol me še tašča klilče in nabija o ploščicah, sem bla tok živčna... tamalo pustila doma mami in šla vn iz hiše,.. na petrol da vzamem kofi tu gou in da gremo s kolegico vn... in kaj se mi zgodi.. vržem dnar u tisto napravo za kofe,.. prtisnem kapučino in vsa živčna cukre napravljam,.. kava pa teče po pultu, butl sm pozabla dat lonček odspodi...[sm=smiley29.gif]... ah ja tako je če je človk raztresen... uglavnem sm se odločla da se sploh ne bom več sekirala, škoda želodca,... bom 20 let mojmu naprej to metala,... drgač pa lepo sonce blo danes, taja se je pa začela upirat v vozičku.. ah bo že boljš, zdej tečnari nimam kaj,.. komi čakam petek, mal relaxa... Razmišljam če bi se vpisala v tečaj masaže,... 800 eur,.. dopiš pa potrdilo oz kao diplomo,... mal drago glede na to da gradimo, je pa dobra naložba za prihodnost,....
|
|
|
|