FLASK_A -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (18.1.2010 10:31:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No takole - vse kaže na to, da se je moja punca spremenila v vampirko. Krvi ni več pljuvala, z dvema sestrama na PEK pa smo našle eno pikico na levi bradavici, ki bi bila lahko vir krvi. Zato smo levo stran poslali na dopust (črpalko) in jedli samo iz desne. Je pa ranica - ragadica res tako majhna, da smo tri buljile deset minut, pa še nismo bile prepričane. Blato je bilo zelo temno (črno), pa test ni pokazal prisotnosti krvi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Včeraj pa se je v temnem blatu že razločilo majhne otočke korenčka, tako da se očitno tudi tukaj normalizira. Danes bo še uradno odpuščena iz bolnice in upam, da smo to poglavje zaključili. Ponoči sva spet jedli tudi iz druge strani, saj je bila reva lačna - sicer pri vsakem obroku je samo iz ene dojke, ampak druga en obrok počiva, zdaj je bila pa samo ena na tapeti in je drugi dan zvečer pač zmanjkalo. Pa tudi leva je začela malo trdeti - črpalka pač ni isto kot otrok in sem se odločila, da naj jo pač sprazni, da ne pridelam še kakšnega mastitisa. Se pa trudim, da bi bile prsi res samo vir hrane in ne še duda in uspavalna tableta - no čim manj. Ponoči je zaspala po uri joka, nato pa še dvakrat (je pojedla, uspavali pa sva se drugače)- Zdajle tudi spi in je zaspala brez dojenja. Je pa res, da se to lahko greva. če sem sama z njo, ker če imam doma še kakšnega otroka je zadeva čisto preveč dolgotrajna in sem potem jaz živčna, otroci sitni in ponavadi ne uspe. Če bi se dobile že ob petih bi tudi jaz lahko prišla za ene pol urce, ob šestih je pa že vprašljivo, ker takrat ravno večerja in se spravljamo spat. Se raje ne bom napisala, če mi uspe, pa bom prišla, tako ali tako pa ne bom imela časa za večerjo, ampak samo za kakšen sok, tako da ne bo problema. Odvisno od tega kdaj se bo zbudila - mogoče še jaz skočim do Super nove. Bom videla. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] super, šivilja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|