Leela -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (17.1.2010 20:28:06)
|
oj, jaz glasujem 19h, prej ne morem. Jaz sem pa danes malo za silo pospravla, mi je kar kamen od srca padel. Jutri peljem še tavelkega doktarju da dobiva napotnico za alergologa in kakšno fajn kremo. Tanja Egipt? Nimam pojma če bi šla, bi prej kaj drugega izbrala. teroristični napadi so pa tudi v Londonu. Po moje ti je to usojeno ??? Sodelavka je šla par dni po ter. napadu v London, ko je prišla nazaj je bil pa še eden napad. Bratranc od mojega je bil pa ravno v AM. na 9/11 01. In je imel par dni potem let domov in ni mogel iti. Cele dneve je na letališču prečepel, spal je pa pri enih, ki jih je prej spoznal, ker je bil že broke (študent). Tako, da nikoli ne veš. cveka ful si pridna, ker hujšaš. T. pa je lahko kaj škodilo za jest. Boste ponoči videli. dudi tebe je pa tvoj fajn razkuril. Men ni itak nič za jest, ker imam veliko afto pa še včeraj sem si nebo opekla od vroče pice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. So pa odprli eno fino pekarnico glih zraven mene mmmmm...
|
|
|
|