PapuaNG
|
tako, malega sem pospravila spat. Neki se sicer še sliši, ampak upam, da kmalu utone v deželo sanj. Je bil prava tečka zdej zvečer, mu je pasalo samo, ko je bil pri meni v naročju in se igral z eno ropotuljico, ki jo je vrtel na vse strani, da sem sam gledala, kdaj bo meni v glavo priletela Se mu pa glas vrača nazaj. Sicer občasno še zmeraj kašlja, a očitno gre počasi na bolje. Ima pa revček lulček čisto vnet Imamo s tem lulčkom že od začetka težave, pa je P rekla, naj samo z bepantenom mažemo in s fiziološko spiramo. No, pa je blo malo bolje pa spet malo slabše, zdej pa kožice skoraj ne morem potegnit dol (čist malo glavice se pokaže, pa še to se moram fejst potrudit), pa čist ma rdečo glavico A je mela katera kaj podobnega? Ne vem več, kaj narest...se mi zdi, da bolj ko prčkam, slabše je. Sam spucat pa vseen moram . No, vsaj boli ga ne, vsaj videt ni. Nič, grem se vržt pred tv.... aja,za večerjo je men tut vseen, kdaj se zmenimo. Itak bo moj pazil malega, nafutra ga tut lahko zdej on, tko da ni panike.
|