šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (14.1.2010 11:14:05)
|
Ma saj nič tako kritičnega, samo razjezili so me pa fajn. Sem nujno rabila varstvo za dva otroka - sem klicala štiri dni prej in so rekli, da me bo ena poklicala. In me ni nihče klical do devetih zvečer, zjutraj ob osmih sem pa rabila varstvo. Jasno, da smo potem celo širšo familijo na glavo postavili, da smo nekako rešili ta problem. Potem me pa ob pol desetih ena pokliče - ja hvala lepa. Jaz sem mislila, da bi jo jaz in otroka mogoče prej vsaj enkrat videla, preden jih pustim cel dopoldan same. Pa sploh jaz nikogar ne kličem ob pol desetiuh zvečer. Sem se ji lepo zahvalila in odložila. In kaj dobil potem po pošti - položnico od Sezama za stroške posredovanja. Je letela v smeti po najhitrejšem možnem postopku. Saj če najdeš seno fino punco in se potem direktno z njo meniš je fajn, samo jaz te punce še nisem našla. Nekako bi raje nekoga, ki ga kda vsaj malo pozna. Moja sestra je večkrat koristila Sezam in je tudi kakšno fajn našla za malo dlje časa (enkrat tudi enega fanta, samo za malo večje), enkrat je prišla pa ena darkerca vsa potetovirana, polna kovine in mrtvaških glav. Saj mogoče ji delamo krivico in je bila čist OK punca, samo jaz je tudi ne bi spustila k otrokom. Majana a bi mogoče ti vseeno uno svojo vprašala, če bi bila pripravljena, ker jaz moram nujno k zobozdravniku, ker drugače bom kar na protezo prešaltala, pa bi jo medtem s H. mal na sprehod poslala.
|
|
|
|