ledenka -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (13.1.2010 9:26:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Najprej hvala vsem za čestitke.Praznovali nismo kaj veliko, danes bomo imeli tortico. Christiana, super za Glorio, da se končno kaj naredi, pa škoda zaavto.A ga niste ravno menjali? Ko se ravno pogovarjate kam bi se selili, jaz bi šla takoj na Novo Zelandijo.Sem bila pred ene petimi leti tam pri bratrancu in me je čist navdušila. Samo malo daleč je stran, pa moj mož tud ni preveč navdušen nad mislijo o tem, da bi zapustili Slo. Prej sem kar dost potovala, tako z nahrbtnikom na rami, pa kar malo pogrešam vse skupaj. No naš otrok je vztrajen. Zadnjič se je celo uro drl, pa še bi se, ko ga poskušam odvadit od nočnega hranjenja.Potem pa tud flaše ni maral, on je hotel joško in pika. [sm=smiley13.gif] Bomo spet poskusili drug teden.Drugače pa ena mamica iz Izine skupine v vrtcu, še zdaj doji sina, pa bo star 2 leti in pol.Men se lih zmeša. Meni je pa to rahlo nezdravo....Premaknjeno[sm=smiley29.gif] eh, če je obema všeč... me zanima, kdaj se bo M. odklopil, če se bo (da ne bom tud jaz še pri 3h dojila...). sem probala z odvajanjem nočnega dojenja... če mu dam joško, preden se zbudi, zaspi v 5 minutah. če je v 10 mn. ne dobi, se zbudi in je tako razdražen, da me grize. ne pomaga nošenje, ujčkanje, nič. bom z odvajanjem še malo počakala...
|
|
|
|