Tanja_ -> RE: RE Z majčki 2009 - 8 del (11.1.2010 9:42:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dobro jutro! kati jaz razmišljam o vrnitvi v službo in me kar stiska. Najbrž se bom probala zmenit za 6 urni delovnik, vsaj dokler ne dobim spec. Potem pa po 8 ur. Sicer pa- ne vem, kaj naj naredim s tem očesom, ker mi še vedno nagaja.Ampak se mi res ne da k moji dr., da mi da napotnico in potem na Očesno sedet v gužvo...Bom še kr malo doma probala pozdravit. A bo dons kej vremena za ven it? a privat kam it pa ne moreš z napotnico? Najbrž bi se mogla povsod naročit.Pa bi me enkrat drug teden vzeli[sm=smiley36.gif] Mah še ene 2 dni bom probala s Tobrexom, če ne si bom pa še ene druge kapljice napisala, če pa ne bo okej, bom pa šla.... a to si ti kar sama napišeš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Aha[sm=smiley36.gif] petrazg moja 2 sta živela na Fužinah- in je oči parkrat skidal celo parkirišče (to je blo skor 30 let nazaj, so bli parkingi še manjši[sm=smiley36.gif]) in je rekel, da so se vsi norca delal iz njega. So imeli pa parkinge označene, kateri je od katerega, da so skoz na istih parkirali. No, potem je začel pucat samo še svoj parking in ko je prišel domov iz službe, glej ga zlomka, je bil vedno zaparkiran. Lenuhi.... Pri nas je isto, ljudje sčistijo samo svoj avto in to ponavadi tako,da zamečejo drugega, ali pa npr skidajo svoje dvorišče, sneg pa zmečejo na cest, da se ga lepo fino zvozi, pa zmrzne in potem je veselica po cesti...Obup!
|
|
|
|