Anonimen -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (10.1.2010 14:54:07)
|
mi imamo danes bolj čudno družinsko razpoloženje. ne vem, kdo je kriv... jaz ali on. ker otroka sta takšna kot vedno. v Mostec nismo šli, ker se mi zdi, da od dreves tako kaplja, da bi bili premočeni po petih minutah,... IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: k.tja *Lina* a T. hodi na tečaj drsanja? če ja, kako mu je všeč? začeli naj bi že prejšni teden, pa je bilo prestavljeno na ta ponedeljek. jutri gre prvič. sicer pa smo že drsali pa mu je všeč. samo vedno se sekira, ker on ne zna drsat, zato sem ga dala sedaj na tečaj. bomo videli kako bo sedaj tole potekalo. poročaj, prosim. drugače pa, ko si omenila Kranj,... v ledeni dvorani imajo ob vikendih prosto drsanje brezplačno (samo za uro je treba pogledati, da nimajo slučajno kakšne tekme). je kar luštno. gre pa O. en krog ali dva, potem ima pa dovolj. se mi zdi, da ni on ravno tip za drsanje... Tanja_ boš pa potem več s H.! saj delno se tudi zanjo učiš, ne? (no,... zaradi tega sem tudi jaz taaaaako dolgo delala diplomsko nalogo,...) uuuu, *Lina* a celo čokolado zmaže???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lušten pobič! je bil zunaj, ko ima takšna lička, ne?
|
|
|
|