Izpadanje las (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tarina mami -> Izpadanje las (24.6.2005 14:02:15)

Živjo punce!
Saj je verjetno čist normalno - ampak vseeno - ali vam tudi fejt izpadajo lasje:((. Sem mamica 5 mesečne punčke in zadnja 2 meseca, sploh pa zadnje tedne mi grozno izpadajo lasje. Lasje so povsod, ampak najbolj me pa moti ko jih vidim povsod po Tari.
Zmeraj bolj razmišljam da bi se čist na kratko postrigla - da bo mir.
Kako je pa kaj z vami. Kakšne so pa vaše izkušnje.
Pozdravček!

Anonimen -> Izpadanje las (24.6.2005 14:03:59)

Poglej v zadnjem albumu mojo frizuro. najboljše proti izpadanju las.

morskadeklica -> Izpadanje las (24.6.2005 14:05:12)

Pred nosečnostjo so mi full izpadali, ko sem bila :nosecka: mi ni izpadel niti eden, zdaj pa spet fuuuuuulllllll:(. Tud jaz razmišljam, kako ukrepati:zmeden:

lp:muca:

lin -> Izpadanje las (24.6.2005 14:06:16)

Tudi mi smo šli čez to,zdaj se je pa umirilo.

Anonimen -> Izpadanje las (24.6.2005 14:12:15)

ja je obdobje. to je vpliv upada hormonov. tut men so ful izpadale, pa se je umirilo.

najbl mi je smešn da se dogaja isto psom. ko je naša bivša psica povrgla mladiče se je čez 2 mesca tko ogulila, da se ji je koža vidlaje bla pa pasma samojed, pa veste kok kocin majo ti psi drgač :) k sreč se ljudje ne ogulmo tolk :)

lp lara

Anonimen -> Izpadanje las (24.6.2005 14:20:04)

No, potem pa sem jaz kot samojedka:)-:)-:)-:)-:)-:)-

daisy -> Izpadanje las (24.6.2005 20:20:43)

tudi meni v zadnjem mesecu lasje ful ampak res full izpadajo!! kar mi ne izpade mi pa :duda: populi . če bo šlo tko naprej, bom kmalu brez las.

Skabi -> Izpadanje las (24.6.2005 21:42:35)

Jaz ap ne bi imela nič proti, če bi se mi dlake ogulile do kože. Bi lahko stran vrgla britvice in depilacijske kreme. :)-

Tanyya -> Izpadanje las (25.6.2005 9:56:12)

kaj pa če bi poskusila Nutrival plus?Tablete,ki se dobijo v lekarni.Mislim da ne bi smele vplivati na dojenje,kar je polno nekih vitanimov.Najboljše da se pozanimaš v lekarni.Priporočajo jemati 2 meseca,potem je mir.Meni je pomagalo.Držim :miska:

Stran: [1]