madela -> RE: alkohol in tašča (31.12.2009 8:00:39)
|
Me zelo veseli,da si mojih postih našla neko svetlo točko [sm=smiley1.gif] Jaz vedno gledam na ljudi tako,da poskušam iz najslabšega potegnit le najboljše. In malo je takih,ko preprosto lahko samo dvigneš roke in obupaš. Sicer tudi sama,zelo ne prenesem alkohola,sem namreč rasla v takem okolju(oče) in še predobro vem,kaj vse alkohol prinese s sabo. Lahko ti pa povem,da je tudi moja tašča pila. Mi sicer ne živimo skupaj,ampak sem jaz prevzela odgovornost,da jo vozim k zdravnikom,kar je bilo večkrat na leto. In ker sva se lepo razumeli(ko je bila trezna seveda)sem ji čist lepo povedala,da jo bom vozila,ampak da takrat ne sme pit. K zdravniku mora trezna in tešča in nič drugače. Obenem sem ji tudi povedala svoje mnenje o alkoholu in jo kolikor se je dalo opozarjala,da ji to zelo škodi. No na koncu pa je zaradi alkohola pristala v bolnici(jetra) V tistem času ji je bilo hudo in je celo hotela,da ji vino prinesem v bolnico,jaz sem pa vztrajala,da ima sedaj možnost,da se odvadi in da bom ob njej in ji bom pomagala. Na koncu je le zmagala.Zdaj že več kakor leto ne pije [sm=bravo.gif] Sem zelo vesela,vendar je bilo toliko grdih,težkih besed,da bi se tudi jaz lahko obrnila in jo pustila,ampak ne...sem bila bolj tečna,kot ona. No toliko o meni. [sm=smiley1.gif] Kako se bo tvoje življenje obrnilo je težko napovedat,vendar jaz mislim,da ne bo prehudo. Ti imaš svoja pravila in če jih bo vsaj do polovice upoštevala bo super. Lepo,da ti partner stoji ob strani,to je še najbolj pomembno [sm=bravo.gif] Zmogli boste,boš videla [sm=smiley1.gif] Za konec,naj vam zaželim še srečno 2010!
|
|
|
|