Tricia -> Nasvet prosim (24.6.2005 13:41:30)
|
Lep pozdrav! Imam en problem v zvezi s kakanjem - ja že spet ta tema sam nisem dobila odgovora za tako majhnega dojenčka, le za bolj starejše. Naša Mei je stara 6 tednov. Dojim je žal ne več že 2 tedna. Že tretji teden sem ji morala začeti dodajati, ker ga nisem imela dovolj. Takrat smo ji dajali Novalak 1 in je bilo uredu, čeprav je kakala le 1x na dan. Ko je dopolnila 1 mesec, sem ji začela dajat Aptamil, ker je bil cenejši. Prvi teden je bilo še kar, potem pa mi ni kakala po 2 dni in sem spet prešaltala na Novalak, le da sem kupila tistega proti krčem. Takoj je bilo bolje, a le dva dni. Od včeraj naprej pa mi je začela kakat na trdo in zelo malo. Danes je boga tako jokala in ko se mi je pokakala (spet na trdo) ravno ko sem jo previjala, sem opazila malček krvi... Evo, ko sem včeraj klicala v posvetovalnico ker mi poleg tega še malo je čez dan ker bi samo pila, mi je sestra rekla, da ji ne smem dajati čaja (dajala sem ji komarčkovega ki ga je spila več kot 1 dcl). :zmeden2: Pa sem ji zato dala vodo in ji ne pustim toliko pit (spije samo 50 ml), zato popije več mleka, sam zato kaka trdo. Prej ko je popila toliko čaja, mi pa mleka ni popila dovolj... Samo od čaja, mi pa ne bo zrasla, ja!!! Se mi tako smili ker ji odtegujem tekočino, sam kaj čem ? :(( ... Joj !!! Kaj naj naredim? A ji lahko dam tisti slivov čaj od Hippa? Sem bila dolga, sam sem morala razložit...;) Hvala
|
|
|
|