Taddy78 -> RE: atopijski dermatitis (29.12.2009 14:26:37)
|
Z Elocomom je potrebno ful pazljivo delati. Naš je pri 4.mesecih dobil po ličkah velike suhe, rdeče "plošče" isto smo sprobali z vsem, Elocom je imel zelo kratkotrajen učinek, mislim da se je po 3.tednih stvar ponovila. Glede na to, da tanjša povrhnjico, smo ga mi lahko uporabljali samo 1x (torej sem ga mazala 3 dni, potem pa več ne)... Na koncu sva pristala pri dr. Remsu (bila pri dermatologinji-katastrofa) in je omenil da je lahko alergija na karkoli, predpisal neko kremico in je stvar izginila. Rekel je, da je možno, da se mu bo pozimi ponavljalo in je naslednjo res imel na ličkah spet 2 mala suha izpuščaja, ki sem ju mazala kar s kremo za mraz, od takrat imamo mir. Ima pa od svakinje tamali točno to, kar ti opisuješ. Ona je, ko je bil še dojenček ful pretiravala z umivanjem oz. kopanjem,kar ji je rekla tudi pediatrinja. Ko je malo nehala s tem pretiranim umivanjem se mu je zadeva res izboljšala. Sedaj je star 3.leta in se mu je ko se je začel mraz pojavila ful rdečina in se sploh več noče umivat, ker ga vse peče...
|
|
|
|