Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 14:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute domač ravno ni... alka seltzer -nimam+ donat mg -nimam + hladna voda -imam No potem pa pod hladen tuš + 1 liter vode, pa bi moralo biti okej. off topic, danes si mucka mccute ni panike.....bo za vzdrzat
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 14:58:13
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Šnops ja. o marija a cvet To je verjetno mišljeno, da otroka odbija vonj pa ne zagrabi. Ker ne zagrabi....Ali?
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 14:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy sj ne razjeda gori pa zelo dobro, tako da bognedaj pržgat čika IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tedy sj ne razjeda gori pa zelo dobro, tako da bognedaj pržgat čika sj ni treba 10 litrov zlit nase!!!
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 14:59:25
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute domač ravno ni... alka seltzer -nimam+ donat mg -nimam + hladna voda -imam No potem pa pod hladen tuš + 1 liter vode, pa bi moralo biti okej. off topic, danes si mucka mccute ni panike.....bo za vzdrzat oprosti, moram: vzdržna si itak . Ali je bilo včeraj "rita pijana, rita prodana"
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 14:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Šnops ja. o marija a cvet To je verjetno mišljeno, da otroka odbija vonj pa ne zagrabi. Ker ne zagrabi....Ali? pol lahko tud s pepelom namazes
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 29.12.2009 15:00:05 >
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:00:07
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Šnops ja. o marija a cvet ,glej, da si joškov ne zapališ tedy jst nič ne jokam okol nobenga, ker točno vem kako in kaj. mi ni treba.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
nic nisem prodajala
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:00:51
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Šnops ja. o marija a cvet To je verjetno mišljeno, da otroka odbija vonj pa ne zagrabi. Ker ne zagrabi....Ali? pol lahko tud s pepelom namazes pa s kurjim drekom
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Šnops ja. o marija a cvet To je verjetno mišljeno, da otroka odbija vonj pa ne zagrabi. Ker ne zagrabi....Ali? Ne. Enostavno se ti mleko neha proizvajati. Tko al tko potem otroka ne pristavljaš več. Si pa s pumpico vn spumpaš kar je še notr. Mislm - ni to iz dons na jutr. Hitrejš se ti ustavi.
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
pač namest u pir namocis v pepelnik
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:02:20
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Šnops ja. o marija a cvet ,glej, da si joškov ne zapališ tedy jst nič ne jokam okol nobenga, ker točno vem kako in kaj. mi ni treba. jokam jaz, ker sem šla G vprašat
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
oz. se bols je prvo v pir, pa pol v pepelnik!
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
grem! že ser.jem klanfe!
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:04:27
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Šnops ja. o marija a cvet To je verjetno mišljeno, da otroka odbija vonj pa ne zagrabi. Ker ne zagrabi....Ali? Ne. Enostavno se ti mleko neha proizvajati. Tko al tko potem otroka ne pristavljaš več. Si pa s pumpico vn spumpaš kar je še notr. Mislm - ni to iz dons na jutr. Hitrejš se ti ustavi. Samo, če si s pumpico pupmaš ven, se še več mleka tvori.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:05:24
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Šnops ja. o marija a cvet ,glej, da si joškov ne zapališ tedy jst nič ne jokam okol nobenga, ker točno vem kako in kaj. mi ni treba. jokam jaz, ker sem šla G vprašat če sem prav razumela, je dedc in odkrito - verjetno tud nima najbolj razčisščeno, saj vidiš da ženske, ki so dojile, nimajo pojma o pojmu, tudi zdravnice med njimi, da ne govorim kake izjave slišiš od njih. mogoče pa je predlagal uz tud zato, ker včasih, če iz dojke priteče taka motna, rjavkasta tekočina, je to lahko znak kakih bolezni, tud raka. pa ne paničari zdaj. samo ženska, ki je dojila, ki ve kako zgleda, kolostrum, mleko, ki svoje telo pozna, bo to tekočino takoj ločila od mleka.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:05:57
|
|
|
|
marta82
|
Grem po kokice...
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:07:18
|
|
|
|
sonček33
|
ulla, ti si pa men vedno tolk pametna delovala, pa da tega nisi vedla..eh marta še men en žakelj
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:07:27
|
|
|
|
Ulla80
|
Ne. Enostavno se ti mleko neha proizvajati. Tko al tko potem otroka ne pristavljaš več. Si pa s pumpico vn spumpaš kar je še notr. normalno da če otroka ne pristavljaš več, da se mleko neha proizvajat. zakaj bi se pa naj, če ga noben ne porabi? mislim....se pravi je vloga tega šnopsa bolj tko - placebo...joške namažeš s šnopsom, otroka pol ne pristavljaš več, da pač tistga šnopsa dol ne poliže in ker ne pristavljaš več, se tud mleko ne tvori. pika.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa kaksni štoflci?
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo, če si s pumpico pupmaš ven, se še več mleka tvori. [/quote] Ja al pa če pusti notr, pa stakne mastitis? A je to bolš?
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:10:02
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy Samo, če si s pumpico pupmaš ven, se še več mleka tvori. Ja al pa če pusti notr, pa stakne mastitis? A je to bolš? Ne vem, kaj je boljše. Jaz si nisem pumpala ven pa nisem imela mastitisa, recimo.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja. Nism vedla da se je vam tok hitr ustavl. Ulla - a ti si to kr tko - od dons naprej ne dojim več - in nisi več dojila? Mislim da bi loh vedla da se ti to ne ustavi v pičli eni uri. Da morš postopoma zmanjševat.
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
eh tedy....pa sj, tud ce ga je prevec.... za v kavo je dobr
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:13:44
|
|
|
|
marta82
|
Tole pa moram... Če imaš dojke tako polne, da je neprijetno, tišči, si izčrpaš čisto malo, da ti odleže. Drugače pa več ko črpaš, več mleka bo (po principu ponudbe in povpraševanja).
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 29.12.2009 15:15:40
|
|
|
|
uškinamama
|
ne, ni se mi v eni uri , pravzaprav sem se še "cedila " po dobrih šestih mesecih , potem, ko sem ga nehala dojiti, če sem pomislila na malega. Vem, da je bil star skoraj že dve leti, ko so me poklicali iz varstva , da je klofnil. No in takrat se mi je izcedilo kar nekaj kapljic. Samo te moje joške so itak čudakinje po meni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?