karamelam -> RE: Kako "furate" ženske ki ste za vse same? (3.1.2010 15:39:25)
|
Človek pač "sfura", ker si želi in ker mora. Je pa nekaterim pač oteženo vse skupaj. Midva z mojim ex partnerjem sva šla narazen, ko je bila mala stara 1 mesec. Do tistega 1 meseca mi je najedal vsak dan, pol pa še bolj. Verjemi, da je huje od tega, da se zlekne na kavč, da ti najeda. Babic in tet ni bilo na razpolago, tako da nisem bila samo sama za vse, ampak še osamljena v okolju, kamor sem se preselila. Še dobro, da sem si v glavo vtepla, da moj otrok zaradi tega ne bo občutil pomanjkanja, pa če bo to vse kar bom takrat naredila. Ko je bila stara 7 mesecev sem diplomirala, ves čas nabavljam, kuham, perem, likam... sama, spoznala sem nekaj "sovozičkaric", da smo hodile na sprehod. Do njenega 1. leta nisva bili ločeni niti par ur, potem ko sem šla pa v službo, je šla v varstvo in potem po službi sva spet skoz skupaj. Postaviš si prioritete in se s tem sprijazniš. Zavedaj se samo tega, da če si res sam z otrokom, je hujši že samo strah, da nekoga ni tam zraven, niti zvečer in ponoči. Kaj če se kaj zgodi, kaj če bo imel otrok vročinski krč, kaj če si razbije glavo, kaj če... Takrat si pač tudi sam za vse, tvojega bo pa takrat katapultiralo s kavča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je pa res, da je danes, pri 19ih mesecih veliko lažje in tudi tebi bo. Lep dan vsem!
|
|
|
|