NLB pri nas... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lefairyon -> NLB pri nas... (24.6.2005 12:00:26)

...moram pohvaliti uslužbenke NLB v Metliki...do sedaj sem imela vedno odpor iti v to banko ker sem imela enkrat grdo izkušnjo z eno od tam zaposlenih...danes sem pa šla vprašat če bi si lahko menjala študentsko kartico za klasičen račun glede na to da nimam več statusa študenta...me je iz okenčka napotila k drugi delavki in tam me je presenetilo da sem si lahko sama izbrala izgled kartice...imajo štiri različne vzorce: klasična modra, sončnice, potoček in triglav...ker sem ponosna na naše hribe in gore sem si izbrala triglav-pa še naš ponos je to,a ne? no pol je pa še rekla da naj se po prvem nakazilu oglasim nazaj in mi bo zrihtala še kakšno plačilno kartico a-la karanta...sem bila kar presenečena ker nisem imela najboljšega mnenja o tej poslovalnici zdaj pa moram priznati da sem imela preslabo mnenje o njih...no ja motiti se je človeško...
skratka :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za njih...

CatJa -> NLB pri nas... (24.6.2005 12:11:46)

Seveda te je veselo povabila nazaj v poslovalnico. Sem se tudi sama cudla zakaj mi tiste trikrat na leto, ko ze MORAM na banko, tako veselo ponujajo raznorazne kartice. Zato ker so po novem "placane po prometu". Ocitno so jim po raznih afericah klienti bezali na druge banke. :)-

Se pa sama sebi cudim, zakaj se vedno vztrajam pri tej banki, ki je popolnoma nefleksibilna :zmeden2:

Pa lep dan! :rozica:

Mateja* -> NLB pri nas... (24.6.2005 12:15:46)

Tud jest sem ravno v teh dneh zamenjala banko iz NLB na Sparkasse. Z NLB nisem čisto nič zadovoljna, pa še full dragi so. Dost mam njihovga zažiranja mojga dnarja.

Stran: [1]