noxy12 -> RE: natrgani spodnji del penisa (21.12.2011 23:37:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rocky20 Jah tudi mene je doletela, ta nesreča!Pred kakšnim mesecom, se mi je prvič pretrgala kožica oziroma kot se strokovno reče frenulum. Zdej sem bil v mirovanju en mesec brez posteljnih aktivnosti, vendar se je zadeva ponovila, ampak je bila krvavitev veliko manjša in krajša kot prvič. Zdaj pa nevem ali je bolje še malo počakati, ali kar iti na kirurško odstranitev frenuluma. Vendar koliko sem gledal po spletu, nekatere primere, ko frenulum zaradi tega ker je prekratek vleče glavico nazaj, no pri meni ni tako, ampak je ob spolnem odnosu, ko se kožica potegne čisto nazaj le občutek zategnenjosti, kot je že nekdo omenil zgoraj! Nevem ali bo potreben le "divji seks" ali kirurška odstranitev, ali mazanje, vsekakor zadeva ni prijetna :(! Pozdravljeni ! No naj povem, da sem tudi jaz eden izmed tistih ''''nesrečnežev'''', ki se mi je pred slabim letom (natančneje 10 meseci) pojavil ta problem. Kar hitro sem našel to temo ter nasvet in začel mazati ta spodnji del penisa z bepanthem kremo. Z punco sva imela tudi daljši premor z sexom, prav s tem namenom, da bi si redno mazal in da bi mi čvrsto zacelilo. Po skoraj 2 tednih ''''pavze'''' , ko sem mislil da je že dobro zaceljeno sva probala...2. ali 3. sex se je zadeva ponovila (kožica se ne pretrga v celoti, ampak samo del). No naj povem, da sem si šel lep čas mazal in da je sedaj po skoraj 10 mesecih kožica v 90% zaceljena... Tukaj pa sedaj nastane problem, kajti kljub temu da imam kožico lepo zaceljeno imam ob reakciji grozen občutek zategnjenosti (kot da bi mi spet hotela pokniti). Sedaj pa me zanima, ali je edina rešitev da mi odstranijo ta spodnji del- frenulum ? Hvala za kakšen nasvet !
|
|
|
|