Zvezdica -> RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del (8.2.2010 20:22:55)
|
o, da je firma odgovrna, je itak dejsto, sam varnostna se je že zaščitla z izjavo, da ona sploh ne ve da se ta košara uporabljauser posted image kar je seveda bulšit. itak da je bul šit, kar je izustila. Ker po pravilniku morajo vedeti za vsak žebelj k je v firmi. drgač je še kar v luftu, je bil že na operacijski, pa je hb rekel še zarad zob in so pogledli in se jim je ful čudno zdelo, pa so ga še na slikanje poslali pa pol še na ct in ima še dvakrat počeno čeljust - enkrat v sklepu in enkrat tam nekje kjer je zob 4.user posted image uni kekci na rentgenu so mu slikali samo zgornjo polovico glaveuser posted image user posted image in če neb jaz tolk težila zarad zob, da naj reče, bi ga operirali in mu pustili zlomljeno čeljustuser posted image tak da jutri pa menda bo user posted image user posted image sam najprej majo en kup otrok, pol pa pride on na vrsto... u bemti no, počena čeljust. Imam na sklepih polomljeno in že 20 let pritrjeno, je kr ok. Bom držala pesti jutri. Ti pa poročaj ok. Jast mam generalko danes, no vsaj od tamalga sobo sem porihtala, 3 velik škatle igrač sem dala naprej, spet je vsega tolk...groza! Prehlajena sem pa tolk, da se mi meša.
|
|
|
|