barba -> RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del (31.1.2010 11:32:34)
|
Dan, kako ste? Mi smo spet družno prehlajeni in na slabem glasu.[sm=jezicek.gif] Smo ga dva vikenda žural, tko da bomo dons kar lepo doma kavč peglal. Poleg vseh stvari, ki se dogajajo komaj še utegnem mal poškilit na RR. Kako je zdaj s srečanjem? Kje in kdaj? VSE NAJBOLJŠE malčkom, ki so v zadnjih dneh praznovali. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Seveda čestitke tudi mamicam.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mi smo praznovali z mojimi starši prejšnjo nedeljo, s prijatelji pa včeraj. Bilo je super, Tine vse te ceremonje super prenaša in je vedno nasmejan, dobre volje. Malo me je skrbelo kako bo na kosilu v gostilni, pa je bil tako priden, da smo komaj vedeli, da je z nami. MIMI za seznam: Tine hodi od 11,5 mesecev. Pa-pa pa od 10,5 mesecev. V vrtcu je tudi super, nič joka, veliko smeha. Se pozna, da je iz vrtca navajen drugih otrok in odraslih. Se res hitro vklopi, pa ni važno kje. Se je začel trudit jest z žlico in mu kar gre. Malo mu pomagam, da zajame potem pa sam v usta nosi in nikoli ne zgreši.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Če gre prepočasi si še mal z roko pomaga, tko da lačen ne bo ostal.[sm=smiley36.gif] Evo, tole je bilo "poročilo" od nas.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|